THE ANALYZER

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Survivor Ελλάδα - Τουρκία - Ρουμανία [βίντεο]

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία αγωνίσματα είδαμε στο χθεσινό συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor, καθώς πλέον ξεκίνησε και ένα διακρατικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται παίκτες του Survivor από τρεις χώρες.

Τρεις διαφορετικούς αγώνες έδωσαν Διάσημοι και Μαχητές. Ο ένας μάλιστα διεξήχθη για πρώτη φορά και αφορά στο νέο πρωτάθλημα που ξεκίνησε ανάμεσα σε παίκτες του Survivor από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρουμανία.


Όπως αναφέρει το survivor.skai.gr, ένας άντρας και μία γυναίκα, οι καλύτεροι παίκτες από την κάθε χώρα παίζουν με στόχο τις πέντε νίκες. Στο τέλος αυτού του πρωταθλήματος θα βγουν οι νικητές που θα πάρουν σημαντικά έπαθλα.


Στην πρώτη αναμέτρηση η Κατερίνα Δαλάκα δεν έφερε καμία νίκη. .


Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να πετύχει τρεις. Στους άντρες το σκορ ήταν: Τουρκία 5, Ρουμανία 4, Ελλάδα 3. Το σκορ στις γυναίκες: Ρουμανία 5, Τουρκία 4, Ελλάδα μηδέν

Είχε προηγηθεί ένας συναρπαστικός αγώνας επάθλου με τους νικητές να απολαμβάνουν από 4 παστέλια και έναν χυμό ο καθένας. Οι διάσημοι πήραν το ματς με 10-9 όπου στον τελικό διπλό γύρο έπαιξαν ο Μιχάλης και η Κατερίνα απέναντι στη Μελίνα και τον Ηλία.


Στον μικρό αγώνα όπου οι ομάδες επιλέγουν από δύο γυναίκες οι Διάσημοι πήραν μέρος με τη Σαμαρινού και την Όλγα απέναντι σε Βιργινία και Ντάρια. Οι Μαχητές βρήκαν το στόχο πολύ πιο εύκολα και επικράτησαν των Διασήμων με 5-0 παίρνοντας από τρία αβγά ο κάθε παίκτης.


Νέοι αγώνες και νέα έπαθλα έρχονται στο Survivor. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!