THE ANALYZER

Ελένη Χατζίδου: "Το χρειαζόμουν πολύ αυτό το παιχνίδι για τη ζωή μου"

Η Ελένη Χατζίδου λίγο πριν φύγει από το Survivor και τη Δομινικανή Δημοκρατία μίλησε στην κάμερα γι’αυτήν την εμπειρία της. 

Όπως αναφέρει το survivor.skai.gr, η Ελένη λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα δήλωσε: “Φεύγοντας από το παιχνίδι κρατάω ότι έχω πάρει μια μεγάλη εμπειρία. Κάτι που θα το διηγούμαι στα παιδιά μου -αν με αξιώσει ο Θεός- και στα εγγόνια μου. Έπρεπε να το κάνω. Το χρειαζόμουν πολύ αυτό το παιχνίδι για τη ζωή μου.”


Όσο για το τι θυμάται από αυτό το διάστημα που έμεινε μέσα στο παιχνίδι: “Νομίζω ότι θα θυμάμαι περισσότερο την πρώτη μου νίκη και την τελευταία γιατί με νίκη φεύγω. Οπότε χαίρομαι γι’ αυτό. θυμάμαι ειδικά το πρώτο αγώνισμα που μου βγήκε η ψυχή και κόντεψα να λιποθυμήσω. Φεύγω με ωραίες αναμνήσεις, αλλά και άλλες όχι τόσο ωραίες, αλλά φεύγω με ένα χαμόγελο. Από το νησί θα μου λείψει η παρεούλα που κάναμε με τα κορίτσια.Παίρνω πάντα τα θετικά από κάθε κατάσταση και το θετικό εδώ είναι ότι έζησα μια εμπειρία ζωής…”

Η δε διάσημη τραγουδίστρια με το που γύρισε στην Ελλάδα συναντήθηκε αμέσως με την οικογένειά της και ανέβασε και μια οικογενειακή φωτογραφία με τους γονείς της στο Instagram. Όλοι δε περιμένουν να δουν τι θα πει σήμερα που θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Panorama με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
 

 

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on Mar 4, 2018 at 4:10am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!