THE ANALYZER

Χατζίδου, Σπυροπούλου και Δρυμωνάκος υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι Μαχητές έχουν ανακάμψει και κέρδισαν χθες την ασυλία.

Με 10-7 οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία και δεν βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να χάσουν έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους. Άλλωστε έχασαν και τη Ζωή η οποία αποχώρησε από το Survivor όπως ανακοίνωσε στο Συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης.


Στον αγώνα ατομικής ασυλίας οι Διάσημοι έμαθαν ότι πολυτιμότερος παίκτης ήταν η Ξένια και ο Μιχάλης Μουρούτσος αναδείχτηκε νικητής στο αγώνισμα και πήρε τη δεύτερη ατομική ασυλία .
Η κάλπη στο Συμβούλιο ανέδειξε υποψήφια για αποχώρηση την Ελένη Χατζίδου. Ο Μιχάλης Μουρούτσος πρότεινε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ξένια τον Γιάννη Δρυμωνάκο.


Οι πολυτιμότεροι παίκτες της κερδισμένης ομάδας ήταν η Μελίνα και ο Ηλίας οι οποίοι απόλαυσαν από ένα σάντουιτς και ένα χυμό.


Μετά τις νίκες δείχνει το κλίμα να έχει φτιάξει στην ομάδα σε αντίθεση με τους Διάσημους που έχουν διάφορα θέματα. Από τη μια δείχνουν να έχουν πειραχτεί από τη συμπεριφορά των Μαχητών και από την άλλη η Φαρμάκη δείχνει να έχει θέμα με την Σπυροπούλου. Το ευχάριστο είναι ότι ο τραυματισμός της Δαλάκα δεν είναι τόσο σοβαρός όπως όλοι φοβόντουσαν.


Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor θα το μάθουμε σήμερα Πέμπτη στις 21.00

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!