THE ANALYZER

Έναν καβγά που δεν έδειξαν οι κάμερες αποκάλυψε ο Νίκος Θωμάς [βίντεο]

Ο Νίκος Θωμάς, ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο έκανε πολλές αποκαλύψεις.

Ο Νίκος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου και είδαμε πλάνα από τη  άφιξη του στο αεροδρόμιο της Αθήνας και τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.


Ο Νίκος όμως στην κουβέντα του με την Ντορέττα έκανε πολλές αποκαλύψεις για το Survivor.


Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με έναν συμπαίκτη του, και συγκεκριμένα τον Κώστα Τσεπάνη, είχε γίνει ένας  μικροκαβγάς που δεν έδειξαν οι κάμερες. Το συμβάν έγινε λίγο πριν την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού και ο Νίκος λέει, πως ενώ προσπαθούσε να ετοιμάσει φαγητό και ζήτησε από τον Κώστα να φέρει ξύλα, ο Κώστας του έβαλε τις φωνές και ξαφνικά άρχισε να του λέει πως σκοπεύει να τον ψηφίσει "Εγώ του ζήτησα να μου φέρει ξύλα για να ανάψουμε τη φωτιά… Μου έβαλε τις φωνές και μου είπε ότι σκέφτεται να με ψηφίσει…" είπε μεταξύ άλλων.

 

Παράλληλα ο Νίκος φάνηκε πως δικαιολόγησε την απόφαση κάποιων συμπαικτών του να τον ψηφίσουν, αλλά άφησε ναα εννοηθεί πως δεν του άρεσε η στάση πολλών συμπαικτών του, ενώ για την περίφημη ατάκα με "το λαγό και τη χελώνα" θέλησε να πει πως δεν αναφέρονταν απαραίτητα στην αντίπαλη ομάδα, αλλά και στους Μαχητές.
 

Ο Νίκος αναφέρθηκε και στις "κλίκες" και στο πως ξεκίνησε η κόντρα του Νικόλα με τον Ηλία

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!