THE ANALYZER

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη Μαρίνα - Ήταν ένα μήνα "φυτό"

Τα όσα αποκάλυψε για το προσωπικό της δράμα η Μαρίνα τη βραδιά της αποχώρησης της από το Survivor 2 συνεχίζουν να συγκλονίζουν τους πάντες και τώρα ένα πρόσωπο αποκαλύπτει και νέα στοιχεία για το πόσο στοίχισε στη Μαρίνα ο θάνατος του συντρόφου της.

Θυμίζουμε πως η Μαρίνα από την ομάδα των Μαχητών αποκάλυψε στο πρόσφατο συμβούλιο του νησιού πως ο λόγος για τον οποίο πήγε στο Survivor ήταν γιατί το είχε υποσχεθεί στον σύντροφό της Θάνο λίγο πριν αυτός πεθάνει (μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το συμβούλιο)

O σύντροφός της Mαρίνας Πήχου, ο Θανάσης Γκιτέρσος, πρωταθλητής του kick boxing, έχασε τη ζωή του το περασμένο καλοκαίρι από πνιγμό και όταν η Μαρίνα αποκάλυψε το δράμα της και όλοι λύγισαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαρίνα Πήχου είδε τον αγαπημένο της Θανάση Γκιτέρσο να χάνει τη ζωή του από πνιγμό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ικαρία.

Ο προπονητής του άτυχου Θανάση, Γιάννης Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

"Αφού πέθανε ο Θανάσης συνεχίζαμε να κάνουμε παρέαμε τη Μαρίνα. Ήμουν ο αδερφός της, ο ψυχολόγος της. Η Μαρίνα ήταν φυτό για ένα μήνα. Μπροστά στα μάτια της πνίγηκε ο άνθρωπος…
Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά υποτίθεται όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν, πράγμα που δεν ήξερε η κοπέλα και έπαθε ένα σοκ. Ο πατέρας του ήθελε να φύγει παντρεμένος, του έβαλε στέφανα στο κεφάλι στην κηδεία, μεγάλο σοκ". 

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!