THE ANALYZER

Δείτε εδώ τις απαντήσεις του Survivor Analyzer!

Χθες είδαμε άλλο ένα επεισόδιο του «The Analyzer» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στο προχθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2».

Η ένταση μεταξύ των Μαχητών κλιμακώνεται προπάντων μετά τη νέα αποχώρηση. Τα σχόλια στη σελίδα του Sigmalive Magazine στο Facebook έχουν πάρει φωτιά. Πολλά ήταν και χθες τα ερωτήματα σας, και ο Analyzer σας τα απαντά.

 

Μάριος: Όχι δεν ήταν στημένο απλά ήταν τυχαίο.

 

Μάριος: Η Μελίνα έχει δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια στα run, όμως όπως ξέρουμε το παιχνίδι κρίνεται στους στόχους και η Μελίνα έχει ένα θέμα με τους στόχους όμως πιστεύω στην πορεία θα το βρει.

 

Μάριος: Το ένα είναι το 2017 και το άλλο είναι το 2018.

 

Μάριος: Ναι φυσικά και μπορούν αν γίνουν ενωμένη ομάδα εάν κάτσουν να συζητήσουν, να βρουν τα προβλήματα τους και να πιστέψουν στο ομαδικό πνεύμα.

 

Μάριος: Αυτό φάνηκε!

 

Μάριος: Επειδή δεν βρίσκομαι μαζί με τα παιδιά 24 ώρες και απλά τους βλέπω λίγες ώρες από την τηλεόραση, είναι πολύ δύσκολο να κρίνω ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις μου. Σίγουρα όμως θα προσπαθούσα να φέρω την ομάδα πολύ κοντά.

 

Μάριος: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δείξει ότι αγωνιστικά σίγουρα υστερεί, όμως σαν χαρακτήρας έχει κερδίσει αρκετό κόσμο και μέσα στο παιχνίδι και έξω. Έχουμε δει μια βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι και έχει φέρει και κάποιες νίκες και αυτό είναι θετικό.

 

Μάριος: Εάν ήμουν στη θέση του Ηλία, ίσως να έκανα το ίδιο πράγμα.

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε το επόμενο επεισόδιο «The Analyzer» απόψε, στις 20:45. H εκπομπή προβάλλεται, στο Facebook του Sigmalive Magazine, στο κανάλι του Sigmalive Magazine στο Youtube και στο ακόλουθο link: http://mag.sigmalive.com/the-analyzer

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!