THE ANALYZER

6+1 ερωτήσεις για τον «Survivor Analyzer»

Χθες είδαμε άλλο ένα επεισόδιο του «The Analyzer» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στο προχθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2».

Πολλά ήταν και χθες τα ερωτήματά σας και όπως σας υποσχέθηκε ο ‘Τρελός Κύπριος’ τα απάντησε. Δείτε εδώ κάποιες από τις ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις του Μάριου.

 

Δείτε επίσης: Καρύδα στα κάρβουνα σήμερα για τον Μάριο

 

Μάριος: Τη θεωρώ λανθασμένη γιατί το καλάθι είναι από μόνο του αρκετά βαρετό και τραβώντας το χάνεις την ισορροπία σου και επιπλέον δεν προλαβαίνεις να παίρνεις ανάσες, αντίθετα με το τι είχε πει ο Θοδωρής.

 

Μάριος: Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μου άρεσε, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί ή ακόμα τι επέλεξε να παίξει η κάμερα.

 

Μάριος: Ο καβγάς μεταξύ Ηλία και Αγόρου ίσως και να είναι ο λόγος που οι μαχητές άρχισαν να χωρίζονται σε δύο ομάδες.

 

Μάριος: Ναι, θα προτιμούσα να έβγαινε ο νικητής με αγώνισμα. Σίγουρα.

 

Μάριος: Πιστεύω ότι ο Αγόρου είναι αρκετά καλός και γρήγορος, αλλά είναι πολύ γρήγορα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

 

Μάριος: Πιστεύω ότι είναι ακόμη πολύ γρήγορα για να μιλάμε για τα φαβορί του Survivor, οι παίκτες έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους.

 

Μάριος: Αυτοί που πιστεύω ότι έχουν πολύ καλή επίδοση στο παιχνίδι είναι ο Κρητικός, η Δαλάκα, ο Ηλίας, η Μελίνα και η Ντάρια.

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε το επόμενο επεισόδιο «The Analyzer» απόψε, στις 20:45. H εκπομπή προβάλλεται, στο Facebook του Sigmalive Magazine, στο κανάλι του Sigmalive Magazine στο Youtube και στο ακόλουθο link: http://mag.sigmalive.com/the-analyzer

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!