THE ANALYZER

O Μάριος - Analyzer σχολίασε τα πάντα για το Survivor

Χθες το βράδυ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε την τρίτη του διαδικτυακή εκπομπή ως The Analyzer και ανέλυσε όλες τις εξελίξεις στο Survivor.

Ο άνθρωπος που βίωσε όλη την εμπειρία του Survivor και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις συνθήκες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο και μπορεί να ταυτιστεί με την ψυχολογία των παικτών, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών σχετικά με τις εξελίξεις στο Survivor 2018.


Από προβλέψεις για το ποιος θα αποχωρούσε χθες (και έπεσε μέσα!), μέχρι αναλύσεις για το πως οι νέοι κανόνες επηρεάζουν την ψυχολογία των παικτών και μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα και κόντρες, αλλά και σχόλια για τα νέα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας, την ψηφοφορία για τους υποψήφιους για αποχώρηση, τις επιδόσεις των παικτών και πολλά άλλα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φρόντισε ως Analyzer να μην αφήσει τίποτα ασχολίαστο από όσα συμβαίνουν στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης.


Και παράλληλα έδειξε αγαπημένα του βίντεο, σχολίασε αγαπημένα του άρθρα από το Διαδίκτυο και μας χάρισε πολλές αγαπημένες ατάκες.
Ο Μάριος θα επιστρέψει ως Analyzer απόψε το βράδυ στις 20:45 ζωντανά στο Sigmalive Magazine.

 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της τρίτης εκπομπής του Μάριου, ενώ την αποψινή ζωντανή εκπομπή μπορείτε να τη δείτε και στο Facebook του Sigmalive Magazine και στο κανάλι του Sigmalive Magazine στο Youtube
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!