THE ANALYZER

Ο Μάριος - The Analyzer σχολίασε πολλά από το Survivor 2

Στη δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή The Analyzer ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε για τις εξελίξεις στο Survivor και έκανε σχόλια που μόνο ένας που έχει ζήσει την εμπειρία του να συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης, μπορεί να κάνει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγώνα θρίλερ που είδαμε χθες στο Survivor 2, αλλά και στο πάρτι γενεθλίων του Χάρη, όπου για γλυκό είχαν καρύδα και ο Μάριος είπε πως ο ίδιος "ούτε ως σαμπουάν στο κεφάλι" του δεν θέλει πια να την χρησιμοποιεί, αφού προφανώς πραγματικά σιχάθηκε να την τρώει στον Άγιο Δομίνικο για μήνες.

Παράλληλα σχολίασε την συγκίνηση του Στέλιου Κρητικού και είπε πως θεωρεί πως δείχνει να είναι ειλικρινά συγκινημένος και απαντώντας σε σχετική ερώτηση τηλεθεατή είπε πως μπορεί ο ίδιος ο Μάριος να μην έχει ακόμη παιδιά (εύχεται να αποκτήσει όμως) αλλά είναι σίγουρος πως ως πατέρας ο Στέλιος Κρητικός σίγουρα θα συγκινηθεί πολύ αν κερδίσει κάποιο έπαθλο επικοινωνίας με τα παιδιά του. 

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης απάντησε σε πολλά ακόμη σχόλια τηλεθεατών και έκλεισε την εκπομπή του με ένα viral βίντεο με τύπους που έχουν απίστευτη ευστοχία, ρωτώντας τους τηλεθεατές αν πιστεύουν πως αυτοί οι τύποι θα έπρεπε να μπουν στο Survivor.

Ο "Τρελός Κύπριος" θα είναι κοντά σας ως Analyzer  καθε βράδυ Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:45 στο Sigmalive Magazine.

H εκπομπή προβάλλεται, στο Facebook του Sigmalive Magazine στο κανάλι του Sigmalive Magazine στο Youtube και στο ακόλουθο  λινκ mag.sigmalive.com/the-analyzer,

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!