WOMEN'S GUIDE

Οι μαγνητικές βλεφαρίδες ήρθαν για να μείνουν;

To 2017 ήταν η χρονιά που πολλοί beauty editors ανά τον πλανήτη βάφτισαν τις μαγνητικές βλεφαρίδες ως το πιο hot λανσάρισμα νέου προϊόντος στον τομέα της κοσμετολογίας. 

Oι μαγνητικές βλεφαρίδες δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες, οι οποίες έχουν στη βάση τους έναν μαγνήτη! Όταν, λοιπόν, τοποθετούνται στο μάτι, κολλάει η μία με την άλλη και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εντυπωσιακό.

Oι εν λόγω βλεφαρίδες δεν είναι καθόλου βαριές, δεν καταστρέφουν την φυσική σειρά βλεφαρίδων ενώ μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα και γρήγορα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τις βάλεις με τον σωστό τρόπο προσπαθώντας όσο εσύ θέλεις.

Η διάρκειά ζωής τους είναι μεγάλη, εφόσον δεν τις ταλαιπωρείς με τη χρήση μάσκαρας, ενώ πρέπει να τις διατηρείς κολλημένες μεταξύ τους, όση ώρα δεν τις φοράς, για να μην απομαγνητίζεται η βάση τους.

Ήδη πολλά μικρά beauty brands έχουν λανσάρει τέτοιες βλεφαρίδες και οι ειδικοί εκτιμούν πως το 2018 πιθανά να δούμε και μεγάλα beauty brands να λανσάρουν δικές τους εκδοχές των μαγνητικών βλεφαρίδων.


Το κατά πόσο είναι ασφαλείς ή βολικές θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν δείτε ένα σχετικό βίντεο του Insider που δείχνει πως λειτουργούν και αν θέλετε να τις δοκιμάσετε αναζητείστε τες στο Διαδίκτυο ή συμβουλευτείτε την αισθητικό σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!