WOMEN'S GUIDE

Η μαγεία των Χριστουγέννων ξετυλίγεται με κοσμήματα Links of London

Η εμπνευσμένη Βρετανική μάρκα κοσμημάτων Links of London, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από τις κομψές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών, που αποτελούν ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπά αλλά και για τον εαυτό σας, για να προσθέσετε μια elegant και λαμπερή πινελιά στις Χριστουγεννιάτικες σας εμφανίσεις.

Το βραβευμένο brand, εκτός από  κομψότητα, προσφέρει πολυτέλεια αλλά και ποικιλία και αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες επιλογές σε βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια όπως και ρολόγια που αποτελέσουν μια must επιλογή Χριστουγεννιάτικου δώρου που ολοκληρώνεται με τα χαρακτηριστικά μπεζ κουτάκια με τη μαύρη κορδέλα της Links of London.

Ανακαλύψτε τις υπέροχες συλλογές και χαρίστε μοναδικά δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, από το κατάστημα Links of London στην οδό Στασικράτους 30, Λευκωσία.

Η Links of London προσφέρει μια επιπλέον δόση μαγείας, χαρίζοντας σας ένα εντυπωσιακό κολιέ Links of London από την συλλογή Effervescence, με αγορές άνω των 250€.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!