WOMEN'S GUIDE

Bobbi Brown New Launches: Luxe Eye Shadow

Αποκτήστε και εσείς μια λάμψη από μέταλλο με τη νέα σκιά Luxe Eye Shadow της Bobbi Brown. 

Αυτή η φόρμουλα δημιουργεί άμεσες εντυπώσεις, χαρίζοντας σας πανέμορφα, πολυδιάστατα χρώμα σε τρία δραματικά και πολύ ξεχωριστά φινιρίσματα: το Rich Lustre για πλούσια λάμψη, το Rich Metal για πιο έντονο, μεταλλικό αποτέλεσμα και το Rich Sparkle για ένα ακόμη πιο πλούσιο αποτέλεσμα. Το cream- powder finish σας χαρίζει ένα πλούσιο, έντονο, βελουδένιο  αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Για ακόμη περισσότερη ένταση, μια σταγόνα νερού σας χαρίζει ένα υγρό, μεταλλικό αποτέλεσμα. Το Luxe Eye Shadow διατηρείται καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, χωρίς να ξεθωριάζει ακόμη και όταν έχει υπερβολική υγρασία.

 

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

• Το Ultimate 3-D Effect: Οι χρωστικές ουσίες είναι επικαλυμμένες σε επίπεδη στρώση που επιτρέπει να διεισδύσει ακόμη περισσότερο το φως, χαρίζοντας σας ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα 3-D.

• Εξαιρετική έκφραση χρωστικών ουσιών: Οι υψηλής πυκνότητας χρωστικές ουσίες σας χαρίζουν ένα έντονο, δραματικό look.

• Βελούδινη, απαλή υφή: Η υβριδική φόρμουλα συνδυάζει τις καλύτερες φόρμουλες για να δημιουργήσετε μια βελούδινη, γεμάτη και πλούσια υφή και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διατίθεται σε 12 lust-worth shades αποχρώσεις.

RICH LUSTRE FINISH

Liquid Mercury Poison Ivy

Overheated (LIMITED EDITION)

Metal Rose (LIMITED EDITION)

 

RICH METAL FINISH

Heat Ray

Melting Point

High Octane

Serpentine (LIMITED EDITION)

 

RICH SPARKLE

Moonstone  

Sun Flare (LIMITED EDITION)

Volcanic (LIMITED EDITION)

Chlorophyll (LIMITED EDITION)

 

Δοκιμάστε τη ΝΕΑ Luxe Eye Shadow και μάθετε πώς να δημιουργήσετε το dry look για ένα άμεσο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το wet look για ακόμη περισσότερη ένταση και πώς να συνδυάσετε το wet & dry look για να προσθέσετε περισσότερο βάθος και διάσταση στο βλέμμα σας για ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. 

How To: DRY APPLICATION για άμεσο, εντυπωσιακό

1.    Χρησιμοποιήστε το Angle Eye Shadow Brush και εφαρμόστε το Luxe Eye Shadow σε απόχρωση Overheated σε όλο το βλέφαρο, στη πτυχή του ματιού μέχρι και την εσωτερική γωνία.

2.    Εφαρμόστε από πάνω τη Luxe Eye Shadow σε απόχρωση Chlorophyll και δουλέψτε το χρώμα προς την εξωτερική γωνία του ματιού δημιουργώντας ένα  ombré effect.

3.   Ρίξτε λίγες σταγόνες νερό στο Ultra Fine Eye Liner Brush και κάντε μια γραμμή στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας την απόχρωση Chlorophyll, επεκτείνοντας την πάνω γραμμή εκτός της εξωτερικής γωνίας του ματιού. 

How To: WET APPLICATION για περισσότερη ένταση

1.    Ρίξτε λίγες σταγόνες νερό στο Angle Eye Shadow Brush και εφαρμόστε τη Luxe Eye Shadow σε απόχρωση Overheated σε όλο το βλέφαρο, στη πτυχή του ματιού μέχρι και την εσωτερική γωνία.

2.    Χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο πινέλο, εφαρμόστε από πάνω τη Luxe Eye Shadow σε απόχρωση Chlorophyll και δουλέψτε το χρώμα προς την εξωτερική γωνία του ματιού δημιουργώντας ένα ombré effect.

3.   Ρίξτε λίγες σταγόνες νερό στο Ultra Fine Eye Liner Brush και κάντε μια γραμμή στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας την απόχρωση Chlorophyll, επεκτείνοντας την πάνω γραμμή εκτός της εξωτερικής γωνίας του ματιού.

How To: COMBINE WET & DRY application for dimension

1.    Ρίξτε λίγες σταγόνες νερό στο Angle Eye Shadow Brush, στη συνέχεια εφαρμόστε τη Luxe Eye Shadow σε απόχρωση Sun Flare σε όλο το βλεφαρο για να δημιουργήσετε μια μεταλλική βάση.

2.    Αφήστε την βάση να στεγνώσει και χρησιμοποιώντας το Angle Eye Shadow Brush χωρίς να το βρέξετε, αναμείξετε την απόχρωση Sun Flare σε όλο το βλέφαρο, στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι και λίγο κάτω από το φρύδι.

3.   Χρησιμοποιήστε το Ultra Fine Eye Liner Brush (ελαφρά βρεγμένο) για να δημιουργήσετε την γραμμή στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

 

Με όλα τα πάρτι που έχετε προγραμματισμένα για τις γιορτές, πρέπει το μακιγιάζ σας να ξεχωρίσει. Δέστε το makeup tutorial και μάθετε βήμα-προς-βήμα πώς να δημιουργήσετε το αυτό το εντυπωσιακό look χρησιμοποιώντας τη ΝΕΑ Luxe Eye Shadow. 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017: Αποκλειστικά στο Beauty Line Στασικράτους στη Λευκωσία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!