WOMEN'S GUIDE

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2015

Η μόδα στα ρούχα για φέτος το καλοκαίρι εμπνέεται από τα 70s και οι κομμωτές προσαρμόζονται απολύτως με τις νέες τάσεις. Δείτε πoια κουρέματα και χτενίσματα είναι hot για το καλοκαίρι που έρχεται.

Από το wet look που επιστρέφει δριμμύτερο, μέχρι το ρετρό στυλ «τοστιέρα» και τις all time classic φράντζες και χωρίστρες στη μέση. Δείτε όλες τις νέες hot τάσεις.

 

1 Wavy & Curly Loose Hair: Επιστρέφουν και πάλι στη μόδα τα ανέμελλα χτενίσματα με «χαλαρές μπούκλες» και τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά  Μαλλιά μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2015

2 Side Swept: H χωρίστρα φέτος φοριέται αυστηρώς στο πλάι

3. Sleek Loose Hair: Τα απολύτως ίσια μαλλιά, είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Και όταν λέμε ίσια, εννοούμε ολόισια.

4. Blowouts: Όγκος στο μάξιμουμ. Τα χτενίσματα με υπερβολή στον όγκο επιστρέφουν δυναμικά.

5. Half-Up Hair: Θυμάστε όταν η μαμά σας έπιανε τα μαλλιά «μισά πάνω μισά κάτω». Αυτή είναι η νέα τάση στα χτενίσματα, με τα κοκκαλάκια τύπου pins να γίνονται το απόλυτο αξεσουάρ.

6. Ponytails: Οι  κοτσίδες έχουν ανακάμψει και γνωρίζουν μεγάλες δόξες εδώ και αρκετό καιρό. Και φέτος θα είναι πρωταγωνίστριες σε όλες τους τις εκδοχές «παχιές», ανέμελλες, γαλλικές κ.λπ.

7. Crimped Hair: Το μαλλί «τοστιέρα» μπορεί να το κάνατε μέχρι σήμερα στις κορούλες σας και τις ανιψιές σας, αλλά φέτος μπορείτε να το τολμήσετε και εσείς. Το επιτάσσει η μόδα.

8.Wet look: Λατρεμένο καλοκαιρινό λουκ. Τα υγρά μαλλιά είναι το πιο «εύκολο» και πρακτικό μαλλί για τους θερινούς μήνες.

9. Βangs: Οι φράντζες πρωταγωνιστούν και μάλιστα σε... γεναία μεγέθη. Τολμήστε τες αν το σχήμα του προσώπου σας το επιτρέπει.

10. Elegant up do: Στα βραδινά χτενίσματα η μόδα προστάζει μαλλιά πάνω, πιασμέν ανέμμελα με ρομαντική διάθεση, αλλά και σε πιο αυστηρές γραμμές

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!