GOSSIP

To 2018 αναμένεται να είναι μια ακόμη εκπληκτική χρονιά για τη Gigi Hadid

Αναμφίβολα το 2017 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid που για μια ακόμη χρονιά κατάφερε να φιγουράρει στη λίστα του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

Και όλα δείχνουν πως και το 2018 θα είναι μια εξίσου εκπληκτική και κερδοφόρα χρονιά για τη Gigi, αφού πριν καν κλείσει ο χρόνος, το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε πως ήδη έχει κλείσει το πρώτο της εξώφυλλο για το 2018 και μάλιστα για την γαλλική έκδοση του περιοδικού Vogue.


H Gigi μέσω Instagram μας έδειξε το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου 2018, που έκανε σε συνεργασία με "δύο από τους αγαπημένους της ανθρώπους" (τον Γάλλο φωτογράφο Patrick Demarchelier και τη Βρετανίδα στυλίστρια Sarajane Hoare) και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Να σημειωθεί πως η Gigi έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και αισιόδοξη για τη νέα χρονιά αφού εκτός από τα εξώφυλλα, τα συμβόλαια και γενικότερα την τέλεια πορεία της καριέρας της, έχει και στο πλευρό της τον τραγουδιστή Zayn Malik με τον οποίο είναι φουλ ερωτευμένη και κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα μέσα στη νέα χρονιά.


 

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Dec 1, 2017 at 8:06am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!