WOMEN'S GUIDE

H Gigi Hadid έχει ένα περίεργο μυστικό ομορφιάς για nude χείλη

H Gigi Hadid λατρεύει τις nude αποχρώσεις και η capsule συλλογή μακιγιάζ Maybelline x Gigi Hadid το αποδεικνύει αφού αποθεώνει το nude μακιγιάζ.


Η συλλογή μακιγιάζ που υπογράφει, σημειώνει τεράστια επιτυχία και ήδη η παλέτα Jet Setter με τις nude σκιές είναι sold out ενώ τώρα κυκλοφόρησαν και τα κραγιόν της συλλογής επίσης σε nude τόνους.
Η Gigi σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως στην προσωπική της ζωή πάντα προτιμούσε το nude μακιγιάζ και πως πριν αρχίσει να εργάζεται ως μοντέλο δεν φορούσε σχεδόν ποτέ μακιγιάζ με έντονο χρώμα και ειδικά κραγιόν με χρώμα.


Μάλιστα είπε πως όταν ήταν στο λύκειο θεωρούσε πως τα χείλη της είχαν πολύ έντονο φυσικό χρώμα και για να πετύχει το nude στυλ που ήθελε, είχε αναγκαστεί να βρει ένα κολπάκι.
Ποιό είναι αυτό; Χρησιμοποιούσε αντί για κραγιόν ένα concealer για να καλύψει τα χείλη της και μάλιστα όπως είπε στο περιοδικό W, χρησιμοποιούσε το 24 Hour Concealer της Maybelline.
Βέβαια τώρα η Gigi δεν χρειάζεται να καταφεύγει σε τέτοια κολπάκια καθώς έχει τα δικά της αγαπημένα nude κραγιόν αλλά όσες θέλουν τα απόλυτα nude χείλη μπορούν να μιμηθούν το κολπάκι της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!