WOMEN'S GUIDE

KYPWELL: Εντατική φροντίδα για επιδερμίδα χωρίς προβλήματα!

Οι κύπριοι καταναλωτές αγκαλιάζουν το νέο κυπριακό brand ευεξίας Kypwell για πολλούς λόγους: ο κυριότερος είναι προφανώς η ποιότητα των προϊόντων τους, η φιλοσοφία όμως των ιδρυτών που επικεντρώνεται στο σεβασμό προς τη φύση και την επίτευξη της εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας για τον καθένα μας είναι επίσης άκρως σημαντικά! Οι φυσικές, οργανικές πρώτες ύλες, τις οποίες μια εξειδικευμένη διεθνής ομάδα ειδικών ομορφιάς, βιοχημικών, βοτανολόγων, διατροφολόγων και γιατρών χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει τα προϊόντα που διαθέτει το brand, οδηγούν σε μοναδικές, εξειδικευμένες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Η Kypwell, ένα μοναδικό brand ευεξίας, βασίζεται σε σταθερές αρχές και αξίες: φυσικές, οργανικές πρώτες ύλες που παράγονται τοπικά, παραδοσιακές κυπριακές ολιστικές φόρμουλες βοτάνων που συνδυάζονται προσεκτικά με τις τελευταίες γνώσεις και τεχνολογίες από την Ευρώπη, σεβασμός προς τη φύση και το φυσικό τρόπο ζωής και αποφυγή parabens, SLS, PEGs, συνθετικών αρωμάτων, χρωστικών ουσιών, σιλικόνης, πετροχημικών και σκληρών χημικών. Οι άνθρωποι της Kypwell πιστεύουν στην προσωπική αρμονία και στην ισορροπία με τη φύση και το περιβάλλον, μέσω των οποίων θέλουν να χαρίσουν το δώρο της ευεξίας στον κάθε πελάτη τους.

Το Clear Complexion Serum for acne skin και η Intensive Deep Cleansing Mask for oily-acne skin είναι παραδείγματα που αποδεικνύουν την αφοσίωση της ομάδας της Kypwell στη δημιουργία ποιοτικών, φυσικών προϊόντων. Όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας, είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους parabens, SLS, PEGs, συνθετικά αρώματα, χρωστικές ουσίες, σιλικόνες, πετροχημικά και σκληρά χημικά. Στοχεύουν στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζουν οι λιπαρές επιδερμίδες, αφήνοντάς τις καθαρές και ξεκούραστες.

Το Clear Complexion Serum for acne skin είναι ένα φυτικό μείγμα που ενισχύεται από ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, το οποίο παρέχει καθημερινή φροντίδα ισορροπώντας την παραγωγή σμίγματος και προλαμβάνει τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων.  Με πάνω από 30 βοτανικά εκχυλίσματα και έλαια το Clear Complexion Serum for acne skin προλαμβάνει την εμφάνιση σπυριών, κοκκινίλων και σημαδιών ακμής, αφήνοντας το δέρμα καθαρό.

Η Intensive Deep Cleansing Mask for oily-acne skin, μια μάσκα εντατικού καθαρισμού για λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή, περιέχει δυνατές φυτικές σκόνες οι οποίες απορροφούν την περιττή λιπαρότητα και εξουδετερώνουν τις ακαθαρσίες. Το θειάφι που περιέχει προσφέρει μια ήπια απολέπιση, ενώ το νερό που αποστάσσεται από κουφοξυλιά, λεβάντα, θυμάρι, φασκόμηλο και αιθέρια έλαια από μύρο, τεϊόδεντρο, κυπαρίσσι και κάμφορα, παρέχει μια ορθή λύση για την εξάλειψη της εμφάνισης της ακμής στο δέρμα. Τα εκχυλίσματα προσεκτικά επιλεγμένων βοτάνων προσδίδουν στην επιδερμίδα μια υγιή, αναζωογονημένη όψη χωρίς φλεγμονές, κοκκινίλες, μαυράκια και λοιμώξεις. Η χρήση της μάσκας μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με το Clear Complexion Serum, θα σας χαρίσει την καθαρή επιδερμίδα που ονειρεύεστε!

Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/, στο κέντρο Kypwell στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και σε επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!