WOMEN'S GUIDE

Folli Follie: Metal Chic on Catwalk

Το ξεχωριστό fashion show της Folli Follie χάρισε μοναδική λάμψη στην 22η Athens Xclusive Designers Week

H Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand με παγκόσμια παρουσία, πραγματοποίησε ένα λαμπερό fashion show την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της 22ης Athens Xclusive Designers Week.

Η νέα μίνιμαλ συλλογή κοσμημάτων της Folli Follie, “Metal Chic”, πρωταγωνίστησε on catwalk, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα των λαμπερών καλεσμένων που παρακολούθησαν από κοντά την επίδειξη. Αντλώντας έμπνευση από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της νέας συλλογής, όπως τη γεωμετρική αισθητική και τις μεταλλικές της αποχρώσεις, η Metal Chic χάρισε στο επιβλητικό σκηνικό της επίδειξης ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Τα μοντέλα αναδύονταν μέσα από μία εντυπωσιακή μεταλλική δίνη, που είχε στηθεί πάνω στην πασαρέλα ειδικά για το show. 450 λάτρεις της μόδας (celebrities, influencers, fashion buyers, δημοσιογράφοι και friends of the brand) παρακολούθησαν από κοντά τη νέα μοντέρνα συλλογή κοσμημάτων που κάνει κύκλους γύρω από την κομψότητα και οτιδήποτε σύγχρονο από τον κόσμο της μόδας. Δύο μεταλλικοί κρίκοι σε διαφορετικούς τόνους, στις αποχρώσεις του μαύρου και του χρυσού, δημιούργησαν έναν μοναδικό μίνιμαλ δεσμό διακοσμώντας statement κολιέ, δαχτυλίδια, cuffs, εντυπωσιακά βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Τα κοσμήματα της συλλογής Metal Chic συνδυάστηκαν κομψά με δημιουργίες των σχεδιαστών Parthenis, Vassilis Zoulias, Costarellos, Christina Economou, Celia D, Panos Apergis, MI-RΟ, Ioanna Kourbela συνδυασμένα με μποτάκια Dr Μartens, τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο FF Group. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και το set design ανέλαβε ο Νίκος Υφαντής του Ομίλου FF Group, ενώ το make-up των μοντέλων επιμελήθηκε η Shiseido, ως Οfficial Make up Sponsor της 22ης Athens Xclusive Designers Week με επικεφαλής τον Make up Director Βαγγέλη Θώδο.

H πανέμορφη ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου έκλεψε τις εντυπώσεις κλείνοντας το show με μία μοναδική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση.

Το fashion show της Folli Follie, καθώς και όλες οι backstage προετοιμασίες, μεταδόθηκαν live στον επίσημο λογαριασμό της Folli Follie στο Instagram, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των fashion aficionados από όλον τον κόσμο.

 

#FolliFollieOnCatwalk

Fashion in circles, style on top!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!