WOMEN'S GUIDE

Timeless Style

Τα νέα κοσμήματα της συλλογής timeless από την links of London.

Το 2015, η Links of London παρουσίασε για πρώτη φορά την ξεχωριστή συλλογή Timeless για να γιορτάσει  το πέρασμα των 25 χρόνων από τη δημιουργία του brand. Από τότε, η εμβληματική συλλογή έχει γίνει μια από τις δημοφιλέστερες του Βρετανικού οίκου κοσμημάτων.

Με αφορμή αυτή την επιτυχία, η Links of London παρουσιάζει φέτος νέα σχέδια κοσμημάτων, με δύο καινούργιες σειρές, που αποτελούν εξέλιξη της συλλογής Timeless. Τα νέα σχέδια φέρουν τις χαρακτηριστικές, περίτεχνες cut-out λεπτομέρειες που διακρίνονται σε όλα τα κοσμήματα της συλλογής Timeless, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το διάσημο ορόσημο του Λονδίνου, το Big Ben.

Η πρώτη σειρά αποτελείτε από κομψά, διακριτικά σκουλαρίκια, μενταγιόν, βραχιόλια τύπου cuff καθώς και δαχτυλίδια, τα οποία διατίθενται σε ασήμι καθώς και σε ασήμι με επιχρύσωση ροζ και κίτρινου χρυσού.

Σχεδιασμένη για να συνοδεύσει τις λαμπερές, βραδινές εμφανίσεις, η δεύτερη σειρά των νέων κοσμημάτων Τimeless περιλαμβάνει μοναδικά statement κομμάτια, με κομψά κοσμήματα από ασήμι και ροζ χρυσό επιχρύσωση, τα οποία διακοσμούνται με λεπτομέρειες από λαμπερά μαύρα ζαφείρια pavé. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, που μπορούν να φορεθούν με δύο τρόπους, τα εκλεπτυσμένα κολιέ, καθώς και τα βραχιόλια και δαχτυλίδια είναι αδιαμφισβήτητα ιδανικά για πραγματικά μοναδικές εμφανίσεις.

Ανακαλύψτε την συλλογή Timeless στο κατάστημα Links of London, στην οδό Στασικράτους 30.  Επικοινωνία: 22023948

 facebook.com/LinksofLondonCY

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!