WOMEN'S GUIDE

H Mariah Carey μας ξεναγεί στην εξωπραγματικά πλούσια ντουλάπα της [βίντεο]

Σε κανένα δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η ντουλάπα της Mariah Carey είναι θηριώδης και θυμίζει ένα μεγάλο ευρύχωρο διαμέρισμα, αλλά και πάλι η συλλογή της από επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια καταφέρνει να προκαλέσει δέος (και ζήλια) σε κάθε γυναίκα.

Η διάσημη ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είναι η νέα celebrity που δέχτηκε να ανοίξει την ντουλάπα της στην κάμερα του περιοδικού Vogue και να μας προσφέρει μια ξενάγηση σε αυτή.


Φυσικά είναι μια ντουλάπα γεμάτη φαντεζί βραδινά, επώνυμα φορέματα που η Mariah συχνά φοράει στη σκηνή, διαθέτει αναρίθμητες τσάντες (μάλιστα μια ροζ τσάντα μας εξηγεί πως είναι δώρο

από τον πρωταθλητή μποξέρ Floyd Mayweather) και ακόμα περισσότερα ψηλοτάκουνα κυρίως παπούτσια (αν και η Mariah μας δείχνει πως προτιμά τις άνετες παντόφλες ποιυ φορούσε όταν ήταν έγκυος) και εκατοντάδες αξεσουάρ, μέχρι και memorabilia της Marilyn Monroe.


Δείτε την Mariah να μας ξεναγεί στην ντουλάπα της κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι (το οποίο φέρει και τα αρχιγράμματα του ονόματός της) και να μας λέει πως η ίδια αν είχε την επιλογή απλά θα κυκλοφορούσε όλη μέρα μέσα στο σπίτι φορώντας εσώρουχα και νυχτικά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!