GOSSIP

Τελικά δεν τη γλίτωσαν τη μήνυση οι αδελφές Jenner

Μήνυση κατέθεσε εναντίον των αδελφών Jenner φωτογράφος και πολλοί φοβούνται πως αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά μηνύσεων εναντίον των δύο διάσημων νεαρών μελών της οικογένειας Kardashian.

Πριν από περίπου 10 μέρες η Kylie και η Kendall Jenner κυκλοφόρησαν μέσω του  δικού τους fashion brand "Kendall + Kylie" (το οποίο σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία) μια limited edition συλλογή με "vintage  t shirts " και αμέσως κατάφεραν να εξοργίσουν τους πάντες.


Η συλλογή περιλάμβανε μπλουζάκια που θύμιζαν τα κλασικά μπλουζάκια μεγάλων αστέρων της μουσικής (όπως οι Metallica, οι Pink Floyd, οι Doors,  αλλά και οι ράπερ Norotious BIG, 2Pac κλ.π) μόνο που πάνω τους ήταν τυπωμένες και οι μορφές των αδελφών Jenner σε διάσημες πόζες τους.


Αυτά τα μπλουζάκια προκάλεσαν την οργισμένα σχόλια από τους ίδιους τους μουσικούς, συγγενείς ή διαχειριστές των πνευματικών τους δικαιωμάτων καθώς τα κορίτσια δεν είχαν πάρει την έγκριση κανενός για να λανσάρουν τα μπλιυζάκια και πολλοί απειλούσαν πως θα κινήσουν νομικές διαδικασίες εναντίον τους. 


H Kylie και η Kendall Jenner αναγκάστηκαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη και αμέσως απομάκρυναν τα μπλουζάκια από την αγορά και έσβησαν όλες τις εικόνες τους από τα sites τους και και τα προφίλ τους στα social media.


Αλλά η ζημιά είχε γίνει!  Τώρα ο φωτογράφος Michael Miller, ο άνθρωπος που τράβηξε τις πόζες του θρυλικού ράπερ Tupac που τα δύο κορίτσια χρησιμοποίησαν στα μπλουζάκια τους, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Kendall και της Kylie και ζητά μερίδιο από τα όποια κέρδη από τις όποιες πωλήσεις έγιναν, καθώς και αποζημίωση γιατί ο ίδιος δηλώνει ρητά στη μήνυσή τους πως ποτέ δεν θα συνεργάζονταν με τις Jenners, ειδικά μετά το επίμαχο σποτ της Kendall με την Pepsi.


Και πλέον είναι σχεδόν δεδομένο πως θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες μηνύσεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!