GOSSIP

Οι αδελφές Jenner κατάφεραν και πάλι να εκνευρίσουν πολύ κόσμο

Οι δύο διάσημες αδελφές εδώ και χρόνια έχουν το δικό τους fashion brand "Kendall + Kylie" το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία, όμως η νέα τους συλλογή με t shirts προκάλεσε αντιδράσεις και τις ανάγκασε να ζητήσουν συγγνώμη.

Οι αδελφές Jenner πρόσφατα αποφάσισαν να λανσάρουν μια νέα  limited edition vintage t-shirt  συλλογή, η οποία είχε μπλουζάκια που θύμιζαν κλασικά μπλουζάκια μεγάλων αστέρων της μουσικής (όπως οι Metallica, οι Pink Floyd, οι Doors,  αλλά και οι ράπερ Norotious BIG, 2Pac κλ.π) μόνο που πάνω τους ήταν τυπωμένες και οι μορφές των αδελφών Jenner σε διάσημες πόζες τους.


Αυτά τα μπλουζάκια, που κόστιζαν 125 δολάρια το ένα, προκάλεσαν οργισμένα σχόλια από φαν των συγκροτημάτων και των μουσικών.
Παράλληλα κάποιοι έσπευσαν να επισημάνουν πως ίσως οι αδελφές Jenner δεν έχουν πάρει την έγκριση να κάνουν κάτι τέτοιο.

 

Μεταξύ αυτών που εκνεύρισαν οι αδελφές Jenner ήταν και η μητέρα του θρυλικού ράπερ The Notorious B.I.G. (ο οποίος σκοτώθηκε από σφαίρα το 1997). Η μητέρα του θρυλικού Boggie, η Voletta Wallace έγραψε στα social media πως κανείς δεν έχει δώσει έγκρισή για να εκμεταλλεύονται τα δύο κορίτσια τη φωτoγραφία του γιου της και ανέβασε οργισμένα μηνύματα στα social media.

 


 

Τελικά μετά το χαμό που προκλήθηκε οι Jenners ζήτησαν δημόσια συγγνώμη και με γραπτή ανακοίνωση είπαν πως θα αποσύρουν τα μπλουζάκια από την αγορά, πως αναγνωρίζουν πως έκαναν λάθος και πως θα μάθουν από το λάθος τους πως δεν σκόπευαν να προσβάλουν κανένα και πως θα σβήσουν και όλες τις φωτογραφίες με τα μπλουζάκια από τα social media.

Ωστόσο ήδη κάποιοι από τους διαχειριστές της περιουσίας (και των πνευματικών δικαιωμάτων) κάποιων από τους μουσικούς που είδαμε στα επίμαχα μπλουζάκια με νέες τους ανακοινώσεις λένε πως χαίρονται που οι αδελφές Jenner αναγνώρισαν το λάθος τους και που αποσύρθηκαν τα μπλουζάκια αλλά επιφυλάσσονται για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!