VIRAL

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί αυτό το νέο σποτ με τη Kendall Jenner [βίντεο]

Γνωστό αναψυκτικό έκανε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner, αλλά προκαλεί θύελλα αντιδράσεων και κατακραυγή ειδικά στο twitter αλλά και στα υπόλοιπα social media.

Στο σποτ που φέρει τον τίτλο "Live For Now Moments" (Ζήσε για τις Στιγμές του Τώρα) η 21χρονη Kendall εμφανίζεται να κάνει κάποια επαγγελματική φωτογράφηση, ενώ έξω από το κτίριο υπάρχει κάποια μαζική διαδήλωση διαμαρτυρίας. Έτσι η Kendall παρατάει τη δουλειά της και ενώνεται με το πλήθος της πορείας (που περιλαμβάνει απο μουσουλμάνους και γυναίκες με χιτζάμπ, μέχρι μέλη της LGBT κοινότητας) και μετά η ίδια δίνει ένα αναψυκτικό σε έναν αστυνομικό.
Αυτό το σποτ, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, που βράζουν μετά την εκλογή  Trump και όπου οι πορείες διαμαρτυρίας για ζητήματα όπως η Ισλαμοφοβία και η ισότητα των δύο φύλων, είναι πολλές και μαζικές, θεωρήθηκε πολύ προκλητικό από πολλούς.
Τόσο η εταιρεία όσο και το διάσημο μοντέλο - μέλος της οικογένειας Kardashian, δέχονται βροχή από αρνητικά σχόλια από χρήστες των social media καθώς πολλοί τους κατηγορούν πως εκμεταλλεύονται σοβαρά πολιτικά ζητήματα για εμπορικούς λόγους.

Δείτε το επίμαχο σποτ και κάποια από τα σχόλια στο twitter

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!