WOMEN'S GUIDE

Τσάντες και κοσμήματα για το καλοκαίρι made in Cyprus

Οι product designers Ντανιέλλα Γεωργίου και Νικόλ Τσιαϊλή συνεργάζονται για ακόμη μια φορά και παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή για την καλοκαιρινή σεζόν.

Η σχεδιάστρια τσαντών Ντανιέλλα Γεωργίου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Νικόλ Τσιαϊλή ενώνουν και πάλι δημιουργικά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια συλλογή με τσάντες και κοσμήματα.

Η έκθεσή τους η θα πραγματοποιηθεί στην Cava Nostra στα μέσα Μαΐου.

Η dD by Daniella Georgiou θα παρουσιάσει φέτος τη μεγαλύτερη της συλλογή από τσάντες για την παραλία. Εμπνευσμένες από το χρώμα και τις υφάνσεις του Μαρόκου και τον μαγευτικό πολιτισμό του, οι τσάντες της παραλίας έχουν σχεδιαστεί και είναι στολισμένες με έντονα και φωτεινά χρώματα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από διάφορα υλικά και trimmings. Εκτός από τσάντες για την παραλία θα παρουσιάσει και  μια νέα σειρά με καλοκαιρινά pouches και clutches.

H Νικόλ Τσιαϊλή επιδεικνύει την αγάπη της χειροτεχνώντας μοναδικά κομμάτια κυρίως με ασήμι. Τα κοσμήματά της καλοκαιρινής collection επικεντρώνονται σε ελαφρά, λεπτά και φίνα μέταλλα που ταιριάζουν απόλυτα στο ανθρώπινο σώμα και δίνουν την αίσθηση ότι αποτελούν μέρος του σώματος.

Τα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα στην έκθεση, ενώ ορισμένα από αυτά θα έχουν και μειωμένες τιμές κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η έκθεσή τους η θα πραγματοποιηθεί στην Cava Nostra την Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα  και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 15 Μαΐου και το Σάββατο 16 Μαΐου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!