WOMEN'S GUIDE

Ξεχάστε το honeymoon... Τώρα οι γυναίκες απολαμβάνουν το babymoon

Ο μήνας του μέλιτος (honeymoon) για τα περισσότερα ζευγάρια είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή τους. Και τώρα το honeymoon το συναγωνίζεται το babymoon.

Τι είναι το babymoon; Μα διακοπές που κάνει το ζευγάρι για να χαλαρώσει μετά την άφιξη ενός παιδιού.


Και μπορεί αρκετά ζευγάρια να κάνουν babymoon όταν το μωρό έχει μεγαλώσει αρκετά (πολλά ζευγάρια παίρνουν μαζί και το μωρό στο ταξίδι τους). αλλά τώρα οι γυναίκες επιλέγουν να κάνουν babymoon χωρίς τους συζύγους τους και μάλιστα πριν γεννηθεί το μωρό, ενώ είναι στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης τους.

Μια από ατις γυναίκες που λάνσαρε αυτή την ιδέα είναι η συγγραφέας Johanna Piazza, η οποία έγραψε το βιβλίο "How to Stay Married" (Πώς να παραμείνεις παντρεμένη) και εκεί έδινε τη συμβουλή στα ζευγάρια να κάνουν και χωριστά ταξίδια ώστε να διατηρούν και οι δυο την ανεξαρτησία τους.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του χωριστού babymoon. H Jo είναι έγκυος και πρότεινε στο σύζυγό της να πάνε λίγες μέρες χωριστά διακοπές πριν έρθει το μωρό και αρχίσουν οι υποχρεώσεις.

Η Jo, πρόσφατα πήγε μόνη της σε ένα resort στη Nappa των ΗΠΑ και ανέβασε στα social media φωτογραφίες όπου εξηγούσε πως πέρασε μια χαρά μόνη της, αράζοντας στην πισίνα (κάτι που δεν αρέσει στο σύζυγό της), τρώγοντας ό,τι ήθελε (ακόμα και παγωτό για μεσημεριανό) και βλέποντας ταινίες με τους Ryan Gosling και Ryan Reynolds. 

Και η ιδέα της τελικά έχει βρει μεγάλη υποστήριξη από πολλές γυναίκες που δηλώνουν πως σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!