WOMEN'S GUIDE

Το Instagram γέμισε με έγκυες γοργόνες [εικόνες]

Οι γοργόνες πάντα γοήτευταν τις γυναίκες και τα τελευταία χρόνια το mermaid style έχει γίνει τάση στα πάντα: από το μακιγιάζ μέχρι τα μαλλιά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Και γενικά οι γοργόνες είναι στη μόδα. Μάλιστα μέχρι και σχολές για γοργόνες έχουν αρχίσει να λειτουργούν σε διάφορες γωνιές του κόσμου.


Τους τελευταίους μήνες αυτή η τάση επηρεάζει και τις έγκυες καθώς πληθαίνουν οι φωτογραφίες, που εμφανίζονται ειδικά στο Instagram, με γυναίκες που ζητούν από επαγγελματίες φωτογράφους να τις φωτογραφήσουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ντυμένες ως γοργόνες, θέλοντας είτε να ανακοινώσουν με αυτόν τον τρόπο την επικείμενη γέννηση του παιδιού τους ή απλά να έχουν μια όμορφη αναμνηστική φωτογραφία απο την περίοδο της εγκυμοσύνης τους.


Ένας φωτογράφος από το Ρίο της Βραζιλίας, ο Ulysses Padilha, ο οποίος το 2016 έκανε ένα γενικότερο φωτογραφικό πρότζεκτ με γοργόνες (το ένα μοντέλο του ήταν έγκυος) επιβεβαιώνει πως τους τελευταίους μήνες έχει φωτογραφήσει ως γοργόνες 14 έγκυες γυναίκες και φυσικά δεν είναι ο μόνος φωτογράφος που κάνει ανάλογα πορτρέτα.


Δείτε μερικά από αυτά και γιατί όχι; Τολμήστε το και στη δική σας εγκυμοσύνη



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!