WOMEN'S GUIDE

Τώρα η Emily φόρεσε κάτι πραγματικά απερίγραπτο στις Κάννες [εικόνες]

Σίγουρα η Emily Ratajkowski έδειχνε πολύ σέξι όταν εμφανίστηκε με αυτό το λουκ στο κόκκινο χαλί της χθεσινής πρεμιέρας του φιλμ Loveless στις Κάννες, αλλά κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς είναι αυτό που φοράει.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, φέτος πήγε στο 70ο φεστιβάλ των Καννών, αποφασισμένη να τραβήξει τα φλας πάνω της και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά. Ήδη στην επίσημη πρεμιέρα του φεστιβάλ εμφανίστηκε μαζί με την Bella Hadid με πολύ αποκαλυπτικό ντύσιμο και την επόμενη μέρα κατάφερε και πάλι όλοι να μιλούν για την εμφάνισή της.


Η Emily φόρεσε μα ολόσωμη φόρμα - κορμάκι από μαύρη δαντέλα, που αγκαλιάζει όλο το σώμα και έχει ένα αποκαλυπτικό keyhole ντεκολτέ που τονίζει το μπούστο. Αλλά το συγκεκριμένο ρούχο φέρει και μια τεράστια ταφταδένια φούστα, με φραμπαλάδες, που μοιάζει με κομμάτι από κάποια υπερπολυτελή βραδυνή τουαλέτα.


Αυτό το 2 σε 1 ρούχο έχει διχάσει τις απανταχού fashionistas αφού άλλες το λατρεύουν και άλλες το μισούν.


Πάντως μάθαμε πως πρόκειται για custom δημιουργία, ενός πρώην σχεδιαστή του οίκου Roberto Cavalli ο οποίος πλέον σκοπεύει να λανσάρει τη δική του κολεξιόν και το label Dundas by Peter Dundas.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!