GOOD LIFE

Το "μαγικό" πρωινό για να χάσετε βάρος πρέπει να έχει αυτά τα 4 υλικά

Έρευνες επιβεβαιώνουν πως ένα πρωινό που περιέχει αυτά τα 4 υλικά, βοηθά στην απώλεια βάρους.

Μάλιστα οι επιστήμονες εξηγούν πως δεν είναι τόσο τα ίδια τα υλικά (αν και όλα τους πρωταγωνιστούν σε δίαιτες που συχνά συστήνουν οι διατροφολόγοι) όσο η δράση που προκύπτει από τους συνδυασμούς τους, αυτή που τελικά ενισχύει την καύση του λίπους και βοηθά στην απώλεια βάρους.
Και ποιά είναι αυτά τα... μαγικά υλικά; Είναι τα βραστά αβγά, η κανέλα, ο καφές και τα λαχανικά που με δύο μαγικούς συνδυασμούς θα γίνουν σύμμαχοί σας στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος εν όψει καλοκαιριού.. 
Ξεκινήστε λοιπόν την ημέρα σας με αυτούς τους δύο απλούς γευστικούς συνδυασμούς:


1. Αβγά και λαχανικά
Έρευνες έχουν δείξει πως τα καροτενοειδή (οι χρωστικές που υπάρχουν σε πολλά λαχανικά όπως οι ντομάτες, τα καρότα, το σπανάκι κ.ά.) βοηθούν στην μείωση του σωματικού βάρους, ενώ πρόσφατη έρευνα έχει δείξει πως τα βραστά αβγά βοηθούν στην απορρόφηση των καροτενοειδών. Αν λοιπόν κάθε πρωί τρώτε 1 βραστό αβγό μαζί με λίγη σαλάτα λαχανικών ή ντοματίνια (αν θέλετε και με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης) θα βοηθήσετε τον μεταβολισμό σας να ενεργοποηθεί, ενώ μην ξεχνάτε πως τα καροτενοειδή έχει αποδειχτεί πως ενισχύουν την όραση, βελτιώνουν την όψη του δέρματος και έχουν ισχυρή αντικαρκινική δράση.


2. Καφές με κανέλλα
Τί καλύτερο από το να ξεκινήσετε το πρωί σας με ένα καφεδάκι (ιδανικά χωρίς ζάχαρη) αφού οι αντιοξειδωτικές δράσεις του καφέ  είναι γνωστές, ενώ έρευνες έχουν αποδείξει πως ο καφές μειώνει  και την όρεξη. Αν δε τον συνδυάσετε με κανέλα (η οποία, επίσης, έχει αποδειχτεί πως έχει ανιοξειδωτική δράση και βοηθά στη μείωση λίπους) τότε έχετε το τέλειο ρόφημα για κάθε δίαιτα. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!