WOMEN'S GUIDE

Ανακαλύψτε τη μαγεία του αρώματος Miu Miu L'Eau Bleue

Η σχεδιάστρια Miuccia Prada δημιούργησε το Miu Miu σαν μια “πλατφόρμα” για να εξερευνήσει τα άκρα της μόδας και για να ακολουθήσει τις ιδιοτροπίες της, που είναι ελαφρές, προσεγμένες και έξυπνα επιπόλαιες. Η γυναίκα Miu Miu ενσωματώνει πλήρως την πλούσια πολυπλοκότητα αυτού του οράματος της Miuccia Prada και τώρα ένα νέο άρωμα έρχεται να αγκαλιάσει τη Miu Miu γυναίκα . 

Το πρώτο Miu Miu Eau de Parfum αφιερώθηκε στη θηλυκότητα και την ελευθερία και χαρακτηρίζεται από ένα άγγιγμα εξέγερσης. Ντροπαλό, παιχνιδιάρικο, επαναστατικό και διαχρονικό στην αίσθηση της περιπέτειας, κατέκτησε απόλυτα τη γυναίκα Miu Miu.

Στο Miu Miu L'Eau Bleue, τη νέα φρέσκια παραλλαγή που εντάσσεται στην αρωματική οικογένεια του Miu Miu, η αρωματοποιός Daniela Andrier προκαλεί μια συγκεκριμένη στιγμή που μοιραζόμαστε όλοι: εκείνη την εμπειρία που κάθε χρόνο συμβαίνει, όταν, φαινομενικά από το πουθενά, συνειδητοποιούμε ότι έχει φθάσει η άνοιξη. Η αίσθηση είναι τόσο μικρή, τόσο λεπτή, και δύσκολα μπορεί να κωδικοποιηθεί. Είναι ένα συναίσθημα που μοιάζει μ’ ένα τσουλούφι των μαλλιών σας που πετάει στον αέρα. Μπορείτε να βρίσκεστε οπουδήποτε όταν σας αγγίζει: την αυγή στο κρεβάτι με το παράθυρο ανοιχτό στον αέρα, όταν επιταχύνετε στον αυτοκινητόδρομο με τον ήλιο στο πρόσωπό σας, όταν περπατάτε αργά τη νύχτα στο δρόμο της πόλης μετά από μια δυνατή βροχή, ή όταν το πρωί περπατάτε ξυπόλυτη στο δροσερό χορτάρι του υγρού κήπου.

Αυτή η αίσθηση της άφιξης, παρά τις ανεπαίσθητες υπενθυμίσεις της, είναι σχεδόν συντριπτική, γιατί προκαλεί κάθε στιγμή, κάθε ξύπνημα της άνοιξης, της ζωής σας. Αυτή η πλούσια ευωδιά των φρέσκων λουλουδιών, του λεπτεπίλεπτου κρίνου της κοιλάδας (lily of the valley), συναντά την  αστραφτερή λάμψη της δροσιάς και το κάνει εθιστικό και εκλεπτυσμένο. Οι δροσοσταλίδες της αυγής πάνω στο πράσινο φύλλωμα τους μετριάζει τις βλεφαρίδες σας καθώς πιέζετε το πρόσωπό σας στο μπουκέτο. Στο βάθος διακρίνεται το διαφανές «τσίμπιμα» από το γλυκό άρωμα που αναδίδει το  αγιόκλημα. Και τότε μια άλλη εσάνς γεμίζει τη στιγμή: είναι ο βαθύς, υγρός, και ουσιαστικός πλούτος της γης, όπως ακριβώς αποβάλλει το λήθαργο του χειμώνα. Όπως η γη ζωντανεύει με την ένταση των μπαχαρικών. Αυτή είναι μια συγχορδία από Akigalawood®, που ανεβάζει απεριόριστα τη δημιουργία, έχοντας πρωταρχικό ρόλο για την ιδανικότερη σύνθεση.

Η δύναμη του αρώματος Miu Miu L'Eau Bleue τονίζει την αίσθηση για το νέο ξεκίνημα, με μια ελπίδα αναγέννησης.  Αυτό το άρωμα… δίνει το έναυσμα, σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, για μια ολόκληρη, ξεχωριστή εμπειρία. Με την φρεσκάδα και το παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του, το Eau de Parfum μετατρέπεται σε σύμβολο της θηλυκότητας και της σαγήνης που θα σας συνοδεύει σε κάθε βήμα σας αυτή τη νέα, τόσο αισθησιακή εποχή.

Το μπουκάλι

Ακολουθώντας την υπογραφή στο matelassé μπουκάλι του Miu Miu, το Miu Miu L'Eau Bleue επανεξετάζει το εικονικό μπλε, αλλά σε ένα αστραφτερό διαφανές γυαλί – και το λαμπερό φως διαθλάται μέσα από το πολύπλευρο, κυματιστό γυαλί, που φλερτάρει με το περιβάλλον του, προσθέτοντας αντανακλάσεις. Το λαμπερό γυαλί κλείνει με ένα υποβλητικό κίτρινο παστέλ δίσκο, που έχει τοποθετηθεί στην χρυσή κορυφή και που θυμίζει το λαμπερό κορίτσι του πρώτου αρώματος Miu Miu. Η έκπληξη εγκλωβίζεται σε ένα κομψό μπλε κουτί, που «αναδιπλώνεται» και μοιάζει με ένα δώρο που περιμένει να το ανοίξετε.

Η μούσα του Miu Miu L'Eau Bleue

Για την διαφημιστική  εκστρατεία του νέου Miu Miu L'Eau Bleue, ηθοποιός Stacy Martin επιστρέφει στο πρωταγωνιστικό ρόλο της ως το πρόσωπο του αρώματος Miu Miu L'Eau Bleue, και για άλλη μια φορά ποζάρει στο φακό του διάσημου φωτογράφου Steven Meisel. Γεμάτη φρεσκάδα στο μυαλό και πολύχρωμη στο πνεύμα, η Martin φοράει το μπλε φόρεμά της, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι από παιχνιδιάρικα παστέλ κίτρινα παπούτσια. Η Stacy Martin προβάλλει την πεμπτουσία και τις αρετές της γυναίκας Miu Miu, την μοναδική λάμψη της και την διαύγεια του αρώματός της, του Miu Miu L'Eau Bleue. Και το γατάκι βρίσκεται και πάλι πίσω της. Και οι δύο μαζί καταφέρνουν και περικυκλώνουν το λαμπερό βραβείο τους, και μαγεύονται: Και η πρόκληση συνεχίζεται. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!