GOOD LIFE

Αλλάξτε τη διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού σας μόνο με μια ταινία

Αν ψάχνετε να βρείτε έναν τρόπο να αλλάξετε ή να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά, με ένα μόνο υλικό, η λύση είναι οι διακομσητικές ταινίες.

Σε καταστήματα με είδη για χειροτεχνίες αλλά και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία μπορείτε να βρείτε αμέτρητα χρώματα και σχέδια από διακοσμητικές ταινίες. Εμείς, ετοιμάσαμε μερικές προτάσεις που συμπεριλαμβάνουν όλους τους χώρους του σπιτιού.

Τώρα, αν αναρωτιέστε για το πώς θα τα καταφέρετε, σας βεβαιώνουμε πως για όλα υπάρχει λύση. Αν τα χεράκια σας δεν είναι και τόσο επί των τεχνών δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Υπάρχει ένας ιδιαίτερα εύκολος τρόπος για να πετύχετε τη δημιουργία σχεδίων με διακοσμητικές ταινίες.

Ο τρόπος για να δημιουργήσετε σχέδια πάνω σε μια επιφάνεια με διακοσμητικές ταινίες είναι να ζωγραφίσετε πρώτα με ένα μολύβι μικρές κουκίδες και στη συνέχεια, όπως και στο σταυρόλεξο, να ενώνετε τις κουκίδες με τις διακοσμητικές ταινίες. Απλό!

Ας ξεκινήσουμε όμως με τις προτάσεις!

Είσοδος Για τη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας, ακόμη κι όταν αυτή δεν έχει πολλά περιθώρια για μεγάλες επεμβάσεις δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Δημιουργώντας ένα περίτεχνο γεωμετρικό σχέδιο στον τοίχο δίπλα από την πόρτα αμέσως όλα θα έχουν αλλάξει και η διακόσμηση της εισόδου σας, λιτά μεν, θα έχει ολοκληρωθεί.

Πόρτα Από την εσωτερική πλευρά της εισόδου του σπιτιού ή ακόμη και στις εσωτερικές πόρτες των δωματίων μπορείτε να δημιουργήσετε με τις διακοσμητικές ταινίες διάφορα γεωμετρικά σχήματα και να δώσετε, στη στιγμή, άλλο χαρακτήρα στο ύφος τους, ειδικότερα αν πρόκειται για πόρτες μονόχρωμες και λείες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!