WOMEN'S GUIDE

H Victoria Beckham λανσάρει σειρά ρούχων για την H&M;

Μετά τον David, σειρά φαίνεται πως έχει η γνωστή σχεδιάστρια και αν όλα πάνε καλά τότε σύντομα θα δούμε υπέροχα outfits στα ράφια της εταιρείας ρούχων, H&M.

Όταν ακούσαμε ότι η Victoria Beckham ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την γνωστή αλυσίδα ρούχων H&M, αρχίσαμε να τσιμπάμε τον εαυτό μας γιατί πραγματικά μας φάνηκε απίστευτο. Δεν είναι μόνο ότι η γνωστή σχεδιάστρια κάθε χρόνο βγάζει υπέροχες συλλογές τόσο για άνοιξη/καλοκαίρι όσο και για φθινόπωρο/χειμώνα, αλλά το σημαντικό είναι ότι όλα τα ρούχα της φοριούνται απ' όλες τις γυναίκες. Πραγματικά, ήδη φανταζόμαστε κάποια φορέματα ή πανωφόρια τοποθετημένα στην γκαρνταρόμπα μας και κάτι μας λέει πως δεν είμαστε οι μόνες που το σκεπτόμαστε.

Κάποιες από τις κολλητές της Victoria, όπως η Eva Longoria και η Gwyneth Paltrow, έχουν επιλέξει ρούχα από τις συλλογές της τόσο σε καθημερινές όσο και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και η αλήθεια είναι ότι ακόμα τις θυμόμαστε, μιας και ήταν ultra chic και θηλυκές.

Ειδικότερα από τότε που ο σύζυγο της, David Beckham, πριν λίγους μήνες πρωταγωνίστησε σε καμπάνια εσωρούχων με την H&M, με τελείως δική του επιμέλεια, μια επερχόμενη συνεργασία της Victoria με την γνωστή εταιρεία, δεν φαντάζει ούτε μακρινή, ούτε τόσο τραβηγμένη.

Πηγή: followme

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!