WOMEN'S GUIDE

H Lady Gaga φόρεσε το καπέλο που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια [εικόνες]

Το αποκαλούν "million dollar hat" δηλαδή το καπέλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και είναι το πρώτο τέτοιο καπέλο που φτιάχτηκε και το φόρεσε πρώτη η Lady Gaga.

To εντυπωσιακό καπέλο, το είδαμε στο πρόσφατο σόου της Victoria's Secret στο Παρίσι και η διάσημη 30χρονη τραγουδίστρια το φόρεσε την ώρα που ανέβηκε στην πασαρέλα για να ερμηνεύσει το νέο της κομμάτι "John Wayne" . 
Και η επιλογή του συγκεκριμένου καπέλου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η μεν Gaga ήθελε να δημιουργήσει συνειρμούς με το νέο της χιτ "Million Reasons" και οι δημιουργοί του δηλώνουν πως άντλησαν την έμπνευσή τους από το νέο άλμπουμ της Gaga το "Joanne".
Παράλληλα θέλησαν να δημιουργήσουν το αντίπαλο δέος στο "σουτιέν του 1 εκατομμυρίου" που παρουσίασε και φέτος ο οίκος εσωρούχων Victoria's Secret (μόνο που φέτος η αξία του ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια δολάρια!) ανοίγοντας νέους δρόμους στην παραγωγή υπερπολυτελών αξεσουάρ - κοσμημάτων.
Το συγκεκριμένο καπέλο, δημιούργησε η διάσημη σχεδιάστρια καπέλων Gladys Tamez, σε συνεργασία με τον οίκο Swarovski και για την κατασκευή του 10 τεχνίτες εργάστηκαν συνολικά πάνω από 300 ώρες και χρησιμοποίησαν 45,700 κρύσταλλα Swarovski, αλλά και 750 μαύρους κρυστάλλους.


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!