GOSSIP

Η Kendall Jenner γύρισε στην αγκαλιά του πρώην της Devin Booker

Για ερωτική επανασύνδεση του πασίγνωστου top model και μέλους της οικογένειας Kardashian με τον πρώην σύντροφό της και άσο του NBA κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι το σούπερ μόντελ και το αστέρι των Phoenix Suns περνούν χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν βιάζονται για κάτι.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην «Page Six» ότι είδαν μάλιστα την 28χρονη Jenner στο Ντάλας αυτή την εβδομάδα, ενώ ο 27χρονος Booker βρισκόταν στην πόλη για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τους Mavericks την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.


Επιπλέον, ο σταρ του ΝΒΑ εθεάθη στo box του Μαικλ Ρούμπιν στο Super Bowl 2024, όπου επίσης η σταρ των «Kardashians» βρισκόταν παρέα με τις αδελφές της, Κιμ και Κλόι Καρντάσιαν, την κολλητή της Χέιλι Μπίμπερ και τον Τζάστιν.

Οι φήμες για επανασύνδεση έρχονται λίγο περισσότερο από δύο μήνες αφότου η Τζένερ χώρισε από τον μουσικό Bad Bunny μετά από λιγότερο από έναν χρόνο σχέσης.

Μια πηγή δήλωσε επίσης στο Entertainment Tonight τον Δεκέμβριο ότι η τηλεπερσόνα και ο Πορτορικανός ράπερ «έκαναν τα δικά τους πράγματα τον τελευταίο καιρό και τα πράγματα άρχισαν σιγά-σιγά να ξεθυμαίνουν ανάμεσά τους. Και οι δύο ήξεραν πηγαίνοντας σε αυτό ότι πιθανότατα δεν θα ήταν ένας τύπος σχέσης για πάντα και αυτό ήταν αμοιβαία κατανοητό από την αρχή».

Η πηγή πρόσθεσε: «Έχουν τρελά φορτωμένο πρόγραμμα και ξέρουν ότι είναι ακόμα νέοι και έχουν πολλά ακόμα να ζήσουν ατομικά πριν καταλήξουν στην προσωπική τους ζωή».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!