GOSSIP

Ο Jon Bon Jovi είπε πως θα τραγουδήσει στο γάμο της Millie Bobby Brown

 «Άνθρωπος της Χρονιάς» για το 2024 από το MusiCares αναδείχτηκε ο πασίγνωστος τραγουδιστής Jon Bon Jovi που στα 61 του χρόνια εντάσσεται πλέον στο πάνθεο των σύγχρονων θρύλων της μουσικής, αλλά ο ίδιος με αφορμή αυτή τη διάκριση ανακοίνωσε πως σύντομα πιθανά θα τραγουδήσει σε ένα γάμο μιας σταρ!

Και ο γάμος που σύντομα θα γίνει είναι αυτό της Millie Bobby Brown της νεαρής χολιγουντιανής ηθοποιού που έγινε σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς μέσα από την πολυβραβευμένη σειρά του Netflix "Stranger Things" και τώρα θα γίνει... νύφη του Jon Bon Jovi, αφού είναι ζευγάρι με τον γιο του Jake (o Jon Bon Jovi έχει συνολικά 4 παιδιά).

«Μεγαλώνουν μαζί. Είμαστε τρελά ερωτευμένοι με τους δυο τους. Πιάνουν την ιδέα ότι είναι μαζί σε αυτό και τους υποστηρίζουμε απόλυτα, και η οικογένεια της [Μίλι] είναι απίστευτη. Εκείνη εργάζεται πολύ σκληρά, και εκείνος εργάζεται πολύ σκληρά, και το απολαμβάνουμε πραγματικά» δήλωσε ο Jon Bon Jovi μετά τη νέα διάκριση που έλαβε.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να τραγουδήσει στον γάμο τους, είπε: «Θα κάνω ό, τι μου πουν, αλλά αν υπάρξει κάποιο αίτημα είμαι σίγουρος ότι θα πάω για "δουλειά"».


Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι του συγκροτήματός του που θεωρεί ιδανικό για να παιχτεί σε γάμο, ο ροκ σταρ απάντησε: «Είναι ένα τραγούδι από τον νέο μου δίσκο, το οποίο έγραψα για την κόρη μου και ούτε η ίδια δεν έχει ακούσει ακόμη. Λέγεται "Kiss the bride". Υπόσχομαι ότι είναι τραγούδι για γάμους για τα επόμενα 100 χρόνια».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!