GOSSIP

O Leonardo Dicaprio βρήκε ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά ενός μοντέλου; [εικόνες]

Οι φήμες θέλουν τον Leonardo Dicarpio να είναι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα για πολλοστή φορά στη ζωή του, να είναι ερωτευμένος με ένα μοντέλο, μόνο που αυτή τη φορά αυτό το μοντέλο διαφέρει από τις πρώην του.

Μέχρι σήμερα ο 42χρονος καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, έχει καταφέρει να έχει μια πολύ μακριά λίστα με πρώην ερωτικές σχέσεις του με διάσημα ξανθά μοντέλα.


Η λίστα περιλαμβάνει ονόματα όπως τα πασίγνωστα μοντέλα Gisele Bundchen, Kelly Rohrbach, Eva Herzigova και Bar Refaeli, ενώ ο τελευταίος του δεσμός ήταν με το ξανθό top model Nina Agdal. 


Τώρα η Page Six αναφέρει πως ο Leo τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός μοντέλου με καταγωγή από τη Γερμανία.


Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως από τον περασμένο Μάιο, ο Leo κάνει πολύ συντροφιά με την Lorena Rae, μια 23χρονη καλλονή  (το δημοσίευμα αναφέρει πως ήταν μαζί στο Μονακό και πήγαν διακοπές με σκάφος παρέα με τον φίλο του Leo, τον ηθοποιό Toibey Maguire στο St. Tropez τον περασμένο μήνα) και μάλιστα πρόσφατα αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να βολτάρουν μαζί τις τελευταίες μέρες στη Νέα Υόρκη.


Κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες. Πάντως θυμίζουμε πως ο Leonardo παρά την εμφανέστατη προτίμησή του στις ξανθιές, στο παρελθόν έχει συνδεθεί και με καστανές και μελαχρινές μεταξύ των οποίων οι Helena Christensen, Bijou Phillips και Rihanna.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!