GOOD LIFE

Έκρηξη αδρεναλίνης στο τρέιλερ του Point Break

Το τρέιλερ μιας ταινίας δράσης έγινε viral μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και το βρίσκουμε λογικό γιατί όποιος είναι λάτρης της αδρεναλίνης σίγουρα θα ενθουσιαστεί με αυτό που θα δει.

Ο Jan de Bont  ο δημιουργός ταινιών δράσης όπως το Speed και το Twister υπογράφει το sequel της άκρως επιτυχημένης ταινίας του 1991, "Point Break" που θα βγει στις αίθουσες από την Warner Bros τα ερχόμενα Χριστούγενα. Μάλιστα αν κρίνουμε από τους άνθρώπους που είδαν το τρέιλερ τις πρώτες μέρες (περίπου 6 εκατομύρια χτυπήματα στο youtube) η ταινία αναμένεται να σπάσει ταμεία.
Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία (Στην κόψη του κύματος - 1991)  ήταν της Kathryn Bigelow, είχε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Keanu Reeves, Patrick Swayze και Gary Busey. Ο Swayze, υποδύεται τον αρχηγό μιας περιβόητης συμμορίας του Λος Άντζελες, η οποία ληστεύει τράπεζες φορώντας μάσκες πρώην προέδρων των ΗΠΑ. Εξ ου και το όνομά της, "Ex-Presidents". Τα μέλη της είναι σέρφερς από το Μαλιμπού και στην ομάδα τους προσπαθεί να εισχωρήσει ο μυστικός πράκτορας του FBI, Reeves, με σκοπό να συγκεντρώσει πληροφορίες.
Όπως αναφέρει και το mixtape.gr το "Point Break" φημίζεται για το τέλος του, όπου βλέπουμε τον Swayze ή Bodhi, όπως αποκαλείται στην ταινία, να χάνεται σερφάροντας μέσα σε ένα τεράστιο κύμα δίνοντάς μας την εντύπωση ότι πεθαίνει.
Δύο δεκαετίες αργότερα λοιπόν και με τον Swayze να παραμένει αγνοούμενος, το sequel μάς υπόσχεται αμείωτη δράση. Εν ολίγοις, ένας στρατιωτικός και κορυφαίος σέρφερ πηγαίνει στο Μπαλί ‘ψάχνοντας το τέλειο κύμα’. Εκεί θα "στρατολογηθεί" από μια δύναμη ασφαλείας με σκοπό να εξαρθρώσει μια συμμορία σέρφερ που δρα όπως οι "Ex-Presidents". Το σημαντικό είναι ότι το σενάριο βρίσκεται και πάλι στα χέρια του W. Peter Iliff, οπότε είμαστε σίγουροι ότι η μετάβαση από την πρώτη στη δεύτερη ταινία θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το sequel φέρει τον τίτλο "Point Break: Indo" και τα γυρίσματά του γίνονται στη Σιγκαπούρη

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!