GOOD LIFE

5 συσκευές iPhone που κοστίζουν μία μικρή περιουσία [εικόνες]

Εντυπωσιακές και λαμπερές δημιουργίες που απευθύνονται αποκλειστικά σε πολύ... γερά πορτοφόλια. 

Πολλοί άνθρωποι, στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους επιλέγουν να αγοράσουν ένα ξεχωριστό κινητό. Κάποιοι πάλι που διαθέτουν πάρα πολλά εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν με το να αποκτήσουν ένα από τα παρακάτω iPhones. Χρυσός, διαμάντια και πλατίνα, είναι τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες αυτές οι υπερπολυτελείς εκδοχές των γνωστών τηλεφώνων. 

1. Goldstriker iPhone 6S 24ct Gold Edition

Ζυγίζει περισσότερο από 160 γραμμάρια, ενώ είναι φτιαγμένο από χρυσό 24 καρατίων. Έχουν δημιουργηθεί μόλις 100 κομμάτια και μάλλον γι' αυτό η τιμή πώλησης τους φτάνει στα 24.000 ευρώ. 

2. Brikk Lux iPhone 6s Plud Diamond Omni

Όλο το «σώμα» του smartphone είναι διακοσμημένο με πλήθος μικροσκοπικών διαμαντιών, για αυτό δεν μας κάνει έκπληξη ότι η τιμή του φτάνει τα 179.000 ευρώ.

3. Feld & Volk iPhone 6 από δέρμα αλιγάτορα

Η Feld&Volk πάντρεψε το δέρμα του αλιγάτορα με τον αληθινό χρυσό. Ένα πραγματικό έργο τέχνης που η τιμή πώλησής του ξεκινάει από τα 4.500 ευρώ. 

4. Goldgenie New Gold iPhone 6s & Diamond Rockstar Limited Edition

To επιχρυσωμένο αυτό smartphone περιλαμβάνει 800 κομμένα VS1 διαμάντια, τα οποία διακοσμούν διάφορα κομμάτια της εξωτερικής του επιφάνειας, ενώ η τιμή του κυμαίνεται στα 13.500 ευρώ.

5. Gold & Co. UAE Limited Edition

Εκτός από το iPhone 6, η εταιρεία κυκλοφόρησε και μοντέλα iPhone 6 Plus σε λευκό και μαύρο χρυσό 24 καρατίων. Επειδή η ζήτηση για την συγκεκριμένη limited edition συσκευή ήταν τεράστια, η εταιρεία αναγκάστηκε μέχρι και να βάλει σε λίστα αναμονής τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το κόστος του ξεκινάει από τα 4.500 ευρώ για το απλό επιχρυσωμένο μοντέλο, ενώ με την προσθήκη διαμαντιών μπορεί να φτάσει και τα 117.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!