GOOD LIFE

H Florence κυκλοφόρησε 3 νέα τραγούδια για γνωστό video game [βίντεο]

Μία είδηση που μας έκανε να χαρούμε αρκετά. 

Οι δημιουργοί του Final Fantasy XV διάλεξαν την Florence Welch προκειμένου να ντύσει μουσικά με τη φωνή της την 15η κατά σειρά έκδοση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Η όμορφη τραγουδίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με τον πασίγνωστο παραγωγό Emile Haynie και έφτιαξαν στο στούντιο τρία κομμάτια, τα δύο ολοκαίνουρια: "Too Much Is Never Enough", "I Will Be" και μία αγνώριστη διασκευή του ύμνου "Stand by me" του Ben E. King. 

"Πάντα έβλεπα το Final Fantasy σαν ένα πανέμορφο και δημιουργικό παιχνίδι, οπότε δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα επιλέξει άλλο βιντεοπαιχνίδι. Δε θα 'χε νόημα. Με κάποιους τρόπους, το τοπίο του Final Fantasy και το δικό μου, εσωτερικό έμοιαζε να ταιριάζουν αρκετά καλά. Είναι μυθικό και πανέμορφο και επικό", είχε αναφέρει χαρούμενη η ψυχή των Florence & the machine, που σαν ομάδα παρουσίασαν την τρίτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "How Big, How Blue, How Beautiful" πριν λίγους μήνες.

Όσο αφορά το παιχνίδι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ορισμένοι περιμένουν να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ κάποιοι άλλοι στις 29 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!