GOOD LIFE

Το ξενοδοχείο πάνω από τα σύννεφα [εικόνες]

Θεωρείται ένα από τα ξενοδοχεία με την πιο μαγευτική θέα στον πλανήτη και όχι άδικα. Το Hotel Pilatus-Kulm που βρίσκεται στην Ελβετία, επέστρεψε ύστερα απο απουσία 5 ετών και σου υπόσχεται χλιδάτη διαμονή σε υψόμετρο 2.100 μέτρων.

Το ξενοδοχείο είναι προσβάσιμο μόνο με ειδικά τρένα (με σχεδόν κάθετο οδοντωτό σιδηρόδρομο που κατασκευάστηκε το 1898) και τελεφερίκ και προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους πελάτες του που αν δεν πάσχουν από υψοφοβία απολαμβάνουν τη θέα στη λίμνη Λουκέρνη.

Όπως αναφέρει το eirinika.gr το ξενοδοχείο πολυτελείας άνοιξε ξανά τις πύλες του, καθώς παρέμεινε κλειστό κατά τη διάρκεια του χειμώνα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του τελεφερίκ. Το ξενοδοχείο άνοιξε πρώτη φορά το 1890 και το 2010 υποβλήθηκε σε ολοκληρωτική ανακαίνιση.

Διαθέτει 27 ευρύχωρα δωμάτια, με το αλπικό στοιχείο να κυριαρχεί στη διακόσμηση και τρεις σουίτες που επιτρέπουν στους ενοίκους να θαυμάσουν στην κυριολεξία το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο… όπως είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους.

Οι τιμές ανά διανυκτέρευση ξεκινούν από τα 220 ευρώ περίπου, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού, του δείπνου τεσσάρων πιάτων και τις διαδρομές (πάνω-κάτω) στο βουνό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!