GOOD LIFE

True story: Κινέζοι τουρίστες συρρέουν σε ένα χωριό της Αγγλίας και κανείς δεν ξέρει γιατί

Εδώ και τρεις εβδομάδες η ζωή των κατοίκων ενός χωριού στην Αγγλία έχει αναστατωθεί από την ξαφνική εμφάνιση ομάδων Κινέζων τουριστών.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ του και το BBC αναφέρει πως κανείς δεν ξέρει πώς και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι από την Κίνα αποφάσισαν να κάνουν τουρισμό στο χωριό Kidlington,το οποίο δεν έχει να παρουσιάσει κάποιο τρομερά αξιόλογο αξιοθέατο, αλλά συνεχίζουν να φτάνουν καθημερινά με πούλμαν.
Το ζήτημα απασχόλησε ακόμα και τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αφού οι Κινέζοι τουρίστες κυκλοφορούσαν ακόμα και μέσα στους κήπους και τις αυλές απλών μεσοαστικών σπιτιών και φωτογράφιζαν τα πάντα. Μάλιστα η αστυνομία δέχτηκε κλήσεις από κατοίκους που ανέφεραν πως οι Κινέζοι τουρίστες τους έκοψαν τα λουλούδια από την αυλή τους, πως τους βρήκαν να τρώνε σάντουιτς σε παγκάκια στον κήπο τους, ενώ ένας λέει πως ανέβηκαν ακόμα και στο τραμπολίνο που είχε στον κήπο του.
Το εντυπωσιακό είναι πως οι Κινέζοι τουρίστες δεν επισκέπτονται κάποιο από τα παραδοσιακά cottages που βρίσκονται κοντά στο χωριό, ούτε μία ιστορική εκκλησία της περιοχής, αλλά προτιμούν να φωτογραφίζουν και να επισκέπτονται τα απλά σπίτια ακόμα και τα πάρκινγκ! Οι κάτοικοι προσπάθησαν να τους ρωτήσουν πώς και επέλεξαν να βρεθούν στην περιοχή, αλλά κανείς τους δεν μιλάει αγγλικά.
Τώρα εμφανίζονται πολλές πιθανές εξηγήσεις: από το γεγονός πως ίσως έμαθαν το χωριό από το βιβλίο "Disappeared from Kidlington", μέχρι πως το μπερδεύουν με το γειτονικό Kirtlington που αυτοπεριγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ως ένα τέλειο αγγλικό χωριό, ή πως κάποια ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Κίνα έχουν παρουσιάσει το συγκεκριμένο χωριό ως γραφικό, αγγλικό χωριουδάκι, όπου αξίζει να σταματήσει κανείς οδεύοντας προς ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής . 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!