GOSSIP

MILF$: H Fergie ετοιμάζει νέο δίσκο και ποζάρει τόπλες [εικόνες & βίντεο]

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas είναι σίγουρο πως ετοιμάζει το νέο της σόλο άλμπουμ και όλα δείχνουν πως θα κάνει εκρηκτικό comeback.

Στα 41 της χρόνια η σέξι τραγουδίστρια, που είναι πλέον ευτυχισμένη με τον σύζυγό της (τον ηθοποιό Josh Duhamel) και το παιδί τους και τώρα αποφάσισε μετά από 10 ολόκληρα χρόνια να επιστρέψει στη δισκογραφία με ένα solo άλμπουμ. Και ο τίτλος επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πως υπάρχουν νέα τραγούδια το ξέρουμε αφού έχουν διαρρεύσει και ακουστεί live σε φεστιβάλ, αλλά τώρα η Fergie άρχισε να μας βομβαρδίζει με teasers για το νέο της άλμπουμ μέσω instagram.
Μάλιστα κάνει η ίδια πλακίτσα με το γεγονός πως όλες οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο, αφού πρόσφατα ανέβασε μία τόπλες φωτογραφία της μαζί με την λέξη MILF$ (Milf Money είναι ένα από τα νέα τραγούδια που ήδη έχουν διαρρεύσει) και γράφει "Αυτό μόλις διέρρευσε.. Χα Να το λοιπόν" και πιθανά πρόκειται για το εξωφυλλο του άλμπυμ. Παράλληλα μας έχει χαρίσει και βιντεάκια με αποσπάσματα από το "Hungry" με την ίδια να είναι πιο σέξι από ποτέ.
 

 

A video posted by Fergie (@fergie) on Jun 22, 2016 at 10:09am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!