GOOD LIFE

Bumble: Μία εφαρμογή ραντεβού στην οποία οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα

Η νέα αυτή dating app δίνει τη δυνατότητα αποκλειστικά και μόνο στις γυναίκες να στείλουν πρώτες μήνυμα στους άνδρες που κινούν το ενδιαφέρον τους.

Η λειτουργία του Bumble είναι πάνω κάτω ίδια με εκείνη του Tinder. Ο χρήστης συνδέεται με το προφίλ του στο Facebook. Η εφαρμογή λαμβάνει μόνο τις πληροφορίες που αφορούν στην ηλικία, τις σπουδές και την εργασία σας, καθώς επίσης και την φωτογραφία σας. Παράλληλα, προσπαθεί να βρει άντρες που να είναι κοντά με τα στοιχεία σας και με αυτά που ζητάτε. 

Αφού η κοπέλα εγκρίνει κάποιο ανδρικό προφίλ, τότε  θα πρέπει να του μιλήσει μέσα στο επόμενο 24ωρο αλλιώς το Bumble διαγράφει το ταίριασμα. H Whitney Wolfe, ιδρυτικό στέλεχος του Tinder και δημιουργός του Bumble εξηγεί: «Ο άντρας διδάσκεται από νεαρή ηλικία πως πρέπει να είναι ο κυνηγός, ο επιτιθέμενος και όλοι περιμένουν από αυτόν να πράξει αναλόγως. Υπάρχει, όμως, μεγάλη πιθανότητα να απορριφθεί. Ακριβώς επειδή έχει «προπονηθεί» με το ενδεχόμενο να απορριφθεί, έχει αναπτύξει έναν αμυντικό μηχανισμό και με αυτόν προσεγγίζει τις γυναίκες. Έτσι, αν η γυναίκα δεν ανταποκριθεί, πολλές φορές αναπτύσσονται επιθετικές συμπεριφορές και αυτό είναι ενοχλητικό και ανεπιθύμητο. Στο Bumble αυτό δεν υπάρχει».

Για την ώρα η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχει περάσει τα σύνορα της Αμερικής ενώ είναι διαθέσιμη μόνο για iPhone. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!