GOOD LIFE

Οι οίκοι μόδας ανακοινώνουν τη μεγάλη αλλαγή στις επιδείξεις τους

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο οίκος μόδας Gucci που ανακοίνωσε ότι από το 2017 δεν θα παρουσιάζει ξεχωριστές γυναικείες και ανδρικές συλλογές.

Η είδηση αυτή ήρθε να συμπληρώσει αυτήν της Burberry, η οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει μαζί την γυναικεία και ανδρική κολεξιόν, όπως και ο Tom Ford, ενώ ή γαλλική εταιρεία Vetement, θα κάνει μια κοινή παρουσίαση τον Ιανουάριο του 2017. Επί πρόσθετα, ο ιταλικός οίκος ανέφερε ότι δεν ακολουθήσει τις υπόλοιπες εταιρείες μόδας στην άμεση πώληση της συλλογής που θα παρουσιάσει, αλλά τα ρούχα θα είναι έτοιμα προς πώληση μετά από έξι μήνες.

Βέβαια, η κοινή αυτή απόφαση δεν είναι καθόλου θετική για πολλούς καθώς οι επιδείξεις μόδας επέφεραν σημαντικά έσοδα στις πόλεις που φιλοξενούσαν την κάθε επίδειξη με αποτέλεσμα πλέον να υπάρξει πρόβλημα και σε άλλους κλάδους της οικονομίας. Σύμφωνα με μία ανάλυση του 2012 η γυναικεία εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη αποφέρει έσοδα της τάξης των 887 εκατ. δολαρίων ανά έτος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!