GOOD LIFE

Πιστωτική κάρτα θα μας ζητά να κάνουμε τις αγορές μας με selfie

Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις  εκπροσώπου της εταιρείας, γνωστή πιστωτική κάρτα θα μας δίνει  στο άμεσο μέλλον, τη δυνατότητα να πληρώνουμε τις online αγορές μας με μια selfie. 

Επειδή η τεχνολογία έχει προχωρήσει και η αναγνώριση προσωπικών στοιχείων έχει γίνει πιο εύκολη, οι εταιρείες πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις selfies για να αναγνωρίζουν την ταυτότητα των πελατών τους. Το νέο αυτό εγχείρημα θα ζητάει από τον χρήστη να κάνει κάτι την ώρα που βγάζει μια selfie ως απόδειξη ζωής, αλλά και ταυτόχρονα η εταιρεία θα καταλαβαίνει αν είναι όντως ο ίδιος και δεν έχει υποκλέψει κάποιου άλλου τις φωτογραφίες από τα social media.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η πρόληψη της υποκλοπής των προσωπικών στοιχείων ταυτότητας των καταναλωτών καθώς μόνο το 2014 έπεσαν θύματα κλοπής προσωπικών τους δεδομένων 17.6 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ. Έτσι, σύμφωνα με την Mastercard θα είναι μία καλή ευκαιρία να μειωθεί το φαινόμενο, αλλά και να διευκολύνει τους καταναλωτές στις online αγορές τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!