GOOD LIFE

Γνωρίστε την Ελληνίδα που υπογράφει το νέο βιντεοκλίπ της Beyonce [εικόνες]

Η Μελίνα Ματσούκας είναι η γυναίκα που σκηνοθέτησε το νέο videoclip της τραγουδίστριας, και όπως δηλώνει και το όνομά της έχει ρίζες ελληνικές, αλλά και εβραϊκές, τζαμαϊκανές και κουβανέζικες.

Το βιντεοκλίπ ξεκινάει με την τραγουδίστρια να κάθεται πάνω σ' ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης που είναι στα μισοβυθισμένο στο νερό, ξυπνώντας αναμνήσεις του τυφώνα Κατρίνα. Τα ρούχα στη διάρκεια του Formation είναι όλα Βικτωριανής εποχής και είναι φανερά τα συναισθήματα αγάπης-μίσους που θέλει να δείξει προς το Αμερικάνικο νότο.

Οι στίχοι είναι αφιερωμένοι στη δύναμη της γυναίκας που έχει εργαστεί σκληρά και στη δύναμη της μαύρης κοινότητας που δολοφονείται άδικα στην Αμερική. Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ είναι ένας τρόπος διαμαρτυρίας για τους θανάτους των Μαύρων από την αστυνομία που ξεπερνούν κατά πολύ αυτούς των Λατίνων και των Λευκών και προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων. Μάλιστα γυναίκες αστυνομικών και συντηρητικοί κύκλοι ζήτησαν ακόμα και να γίνει μποϊκοτάζ του βίντεο. 

Η Μελίνα Ματσούκας έχει αποφοιτήσει από το American Film Institute, σπούδασε και στο  Tisch School of the Arts στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, και έχει συνεργαστεί με πολλά δυνατά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Lady Gaga, Beyoncé, Κate Perry, Kylie Minogue, Ne-Yo, Snoop Dog και Rihanna. Μάλιστα, έχει κερδίσει και Grammy για το τραγούδι We found love. Η δουλειά της είναι πάντα "προκλητική" και έχει κάτι να πει και εχει γίνει γνωστή και ως "η Ελληνίδα βασίλισσα των βιντεοκλίπ"

 

A photo posted by Melina Matsoukas (@msmelina) on Jan 12, 2016 at 7:28am PST

 

 

A photo posted by Melina Matsoukas (@msmelina) on Feb 4, 2016 at 12:35pm PST

 

 

A photo posted by Melina Matsoukas (@msmelina) on Dec 24, 2015 at 7:03pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!