GOOD LIFE

MAG's list: Οι 4 αγαπημένοι δίσκοι του Γιώργη Χριστοδούλου για το 2015

To Sigmalive Magazine ζήτησε από τον Γιώργη Χριστοδούλου, έναν εξαιρετικό δημιουργό με μια πορεία που ξεχωρίζει σε Ελλάδα και Ισπανία, να μοιραστεί μαζί μας τους 4 δίσκους που ξεχώρισε για τη χρονιά που φεύγει.

Λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς, κι έχοντας στις αποσκευές του έναν ολοκαίνουριο δίσκο στα ελληνικά, την Καντάδα, ενώ έχει ήδη παρουσιάσει δύο ισπανόφωνους και γαλλόφωνους δίσκους, ο Γιώργης Χριστοδούλου βρήκε το χρόνο να κάνει τη δική του μουσική ανασκόπηση για το 2015 και να ξεχωρίσει 5 δίσκους που τον εντυπωσίασαν, αγάπησε κι έβαλε στη δισκοθήκη του.

1. Benjamin Biolay "Trenet"

Ένα tribute στον Charles Trenet από τον indie Benjamin Biolay, που εδώ γίνεται 100% "ακουστικός". Τόσο νοσταλγικό όσο και σύγχρονο, τόσο μελωδικό όσο και ταξιδιάρικο.

2. Richard Galliano & Sylvain Luc "La vie en rose"

Αφιέρωμα στα τραγούδια της Εντίτ Πιάφ με τον αγαπημένο μου σολίστα, τον μάγο του ακορντεόν Ρισάρ Γκαλιανό. Ο πιο τρυφερός ορχηστρικός δίσκος της χρονιάς!

3. Lang Lang in Paris

Στο Παρίσι, ο διάσημος πιανίστας ηχογραφεί Σοπέν και Τσαικόφσκι και γυρίζει ένα πανέμορφο φιλμάκι στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης.

4. Σπύρος Παρασκευάκος & Ζαχαρίας Καρούνης "Απ' το μηδέν"

Ένας εξαιρετικός δίσκος με ελληνικούς στίχους, από δυό νέα παιδιά και με τη συμμετοχής μιας νέας αγαπημένης μου φωνής, της νεότατης Πολυξένης Καράκογλου.

Photo Credit: Laboratori 885

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!