GOOD LIFE

Με 100 εκατομμύρια δολάρια αγοράζεις 3 παρθένα νησιά με 50 παραλίες [εικόνες]

Αν είστε δισεκατομμυριούχοι (λέμε αν) και οικολόγοι και θέλετε να κάνετε ένα καλό δώρο στον εαυτό σας τώρα μπορείτε να αγοράσε τρία ολόκληρα νησιά.

Τα τρια νησάκια βρίσκονται κοντά στις ακτές του Παναμά, έχουν απολύτως παρθένα φύση αφού ποτέ δεν κατοικήθηκαν από ανθρώπους και σύμφωνα με το περιοδικό Town & Country μόλις βγήκαν προς πώληση έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η τιμή δεν είναι καθόλου εξωφρενική αν σκεφτεί κανείς πως το νησιωτικό σύμπλεγμα έχει συνολική έκταση 1800 εκτάρια (δηλαδή 7284 στρέμματα), διαθέτει ακτογραμμή 30 χιλιομέτρων με περίπου 50 αμμουδερές παραλίες, ενώ και τα τρία νησάκια είναι κατάφυτα και μάλιστα στα δάση τους ζουν 12 είδη σπάνιων πουλιών.
Αυτός ο εξωτικός παράδεισος λέγεται The Cayonetas και βρίσκεται στο αρχιπέλαγο Las Perlas.
Το Forbes αναφέρει πως τα νησάκια τα πουλάει ο Γερμανός επιχειρηματίας Claus Mittermaye, που τα αγόρασε τη δεκαετία του 70 και τονίζει πως οι επίδοξοι αγοραστές εκτός από τα χρήματα θα πρέπει να έχουν και οικολογικό πνεύμα, αφού θα πρέπει να δεσμευτούν πως θα αξιοποιήσουν μόνο το 30% της έκτασης και το υπόλοιπο 70% θα πρέπει να παραμείνει ως παρθένο δάσος σε συνεργασία με την οικολογική εταιρεία Pangea World .


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!