GOSSIP

Ο Κοκλώνης σχολίασε τους Καινούργιου - Μπάρκα - Τσαγκρίδη

Τα όσα ακούγονται έντονα τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά από τη σχετική διαρροή ενός βίντεο, περί ερωτικού δεσμού της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι γνωστό πως διατηρεί μια στενή φιλία με την Κατερίνα. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και όταν ρωτήθηκε για αυτό το... ερωτικό τρίγωνο αρχικά είπε: «Είμαι επαγγελματίας, συμπαθώ τους πάντες, όμως στη δουλειά γινόμαστε μία παρέα. Είτε είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, είτε η Κατερίνα Τσολάκη είτε η Κατερίνα Καινούργιου, για μένα είναι η παρέα μου, που κάνουμε μία προσπάθεια. Δεν θα βγω με όλες για φαγητό αλλά αγαπάω το ίδιο όλες τις παρουσιάστριες. Με την Κατερίνα δεν υπάρχει τρόπος να τσακωθείς πάνω από μία μέρα. Με εκνευρίζει. Την κάνω μπλοκ για 2 ώρες και μετά την παίρνω τηλέφωνο. Βγαίνουμε και τα ξεχνάμε όλα».

Και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Εγώ έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Αγαπάω και τη Δανάη, φυσικά και την Κατερίνα και έχω ιδιαίτερη σχέση και με τη Βίκυ. Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη και μίλησα και με τη Βίκυ μίλησα. Έχω άποψη, θέλω να την κρατήσω για μένα, θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γιατί είναι λεπτή η θέση μου, είναι η δική μου προσωπική άποψη. Μα και η Κατερίνα δεν πήρε θέση. Εγώ το εκτιμώ αυτό. Όταν βγαίνεις μπροστά στο γυαλί και αυτή είναι η συμβουλή που δίνω στις παρουσιάστριες και στους παρουσιαστές που συνεργάζομαι, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί τι βγάζουμε προς τα έξω. Εγώ εκτίμησα ότι η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε, όπως και η Δανάη. Απλά η θέση μου είναι πολύ λεπτή γιατί η σχέσεις που έχω και με την Κατερίνα και με τη Δανάη και τη Βίκυ είναι πάρα πολύ δυνατές και δεν θέλω να δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!