GOSSIP

Όλα τα νεότερα για την υγεία της Χατζίδου - Και σήμερα παρέμεινε σπίτι

Όλη την εβδομάδα η Ελένη Χατζίδου, απουσίαζε από τα τηλεοπτικά πλατό, καθώς η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, αναρρώνει μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Έτσι για πέμπτη συνεχή ημέρα, ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου, έκανε μόνος του την έναρξη της πρωινής εκπομπής του και αναφέρθηκε στην υγεία της συζύγου του.

«Καλημέρα, καλημέρα, εδώ είμαστε πιο γιορτινοί από ποτέ. Το Ελενάκι, το κορίτσι μου, η γυναίκα μου, δεν είναι μαζί μας αλλά είναι πολύ καλά και από Τρίτη – πρώτα ο Θεός – θα είναι στην παρέα μας», είπε καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές ο Ετεοκλής Παύλου, με τους συνεργάτες της εκπομπής να στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στην τραγουδίστρια.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/3) η Ελένη Χατζίδου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της κατάστασής της, αναρτώντας ένα σχετικό story στο Instagram από το… κρεβάτι του πόνου.

«Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο αριστερά στον αυχένα μου. Το χέρι είναι μια χαρά. Ουσιαστικά το χέρι χτύπησα, αλλά από το τράνταγμα, τα χειρότερα πήγαν στον αυχένα. Ξεκινάω φυσιοθεραπείες, ξεκίνησα θεραπείες με κορτιζόνη. Πολλή κορτιζόνη για 16 μέρες. Πιστεύω σιγά σιγά να αρχίσουν να με πιάνουν αυτά που παίρνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

«Φοράω το κολάρο γιατί με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν οδηγώ, δυσκολεύομαι. Την πρώτη μέρα που πήγα να οδηγήσω για να πάω στην εκπομπή και τελικά δεν μπόρεσα να βγω, με έπιασε μια απίστευτη ζαλάδα και η παραγωγή με έστειλε με ταξί στο σπίτι», έκλεισε την περιγραφή της η τραγουδίστρια.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα είπε ο Παύλου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!