GOSSIP

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μπορεί να κατηγορηθεί για κακούργημα λέει ειδικός

Μια νεότερη ανάλυση για τα όσα συνέβησαν στο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ενώ τραυματίστηκε και ο συνεπιβάτης του οχήματος του νεαρού, έκανε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς στην εκπομπή της Καινούργιου.

Στην εκπομπή,  μίλησαν και η μητέρα του ενός τραυματία -αναβάτη της μηχανής και ο αδελφός του τραγουδιστή.


Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας και τόσο ο πραγματογνώμονας όσο και ο αστυνομικός είπαν πως ανεξάρτητα από το αν εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος που παραβίασε το STOP αν αποδειχτεί πως ο τραγουδιστής είχε παραβιάσει το όριο ταχύτητας τότε θα κατηγορηθεί για κακούργημα.

Ο τραγουδιστής όπως και ο οδηγός της μηχανής που «εμβόλισε» ο Γιάννης Ξανθόπουλος νοσηλεύονται στο ΚΑΤ. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ψυχολόγος επισκέφτηκε τον τραγουδιστή ενώ ο οδηγός της μηχανής έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η μητέρα του τραυματία

«Το παιδί είναι εντάξει, περιμένουμε να κάνει ένα χειρουργείο στον αστράγαλο. Έχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο και πλαστική στο αυτί. Τουλάχιστον ζει γιατί ο συνάδελφός του δεν ζει. Με πήρε 5 η ώρα ότι “έχει πέσει πάνω μας”. Ο Γιάννης έπεσε πάνω στα παιδιά και τα πέταξε στην κολόνα. Πήγα και αντιμετώπισα τον Γιάννη κάτω. Πρόλαβα το άλλο παλικάρι ζωντανό. Ο γιος μου με τον Γιάννη μπήκαν στο ίδιο ασθενοφόρο» είπε η μητέρα του τραυματία.

Τι είπε ο αδελφός του τραγουδιστή;

Ο αδελφός του τραγουδιστή μίλησε για την κατάστασή του:

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Είμαστε χάλια, πολύ δύσκολα τώρα. Ο Γιάννης ακόμα ζαλίζεται, πονάνε τα πόδια του. Με πήραν τηλέφωνο για το τροχαίο. Ήταν ξαπλωμένος κάτω, πονούσαν τα πόδια του. Τα πρώτα λόγια του είναι “πονάω”. Μάλλον θα χρειαστεί να νοσηλευτεί τρεις μέρες. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Συλλυπητήρια στην άλλη οικογένεια, δεν έφταιγε ο Γιάννης, πήγε να αποφύγει τον άλλον».

«Το κυρίαρχο ερώτημα είναι αν ο τραγουδιστής οδηγούσε συνετά»

«Η κύρια αιτία και ευθύνη είναι αυτού που παραβίασε το Stop. Δευτερευόντως του Γιάννη και θα διερευνηθεί η ταχύτητα του Γιάννη. Το κυρίαρχος είναι ο πρωτογενής αποφευφκτικός ελιγμός του τραγουδιστή. Το κυρίαρχο ερώτημα που θα τεθεί είναι αν ο τραγουδιστής οδηγούσε συνετά. Δηλαδή μέσα στην πόλη θα πας με 50 χιλιόμετρα.

Από την εμπειρία μου σας λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί το όχημα που εμπλέκεται» ανέφερε ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι «δεν πέδησε ο τραγουδιστής, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τη μηχανή. Αυτά είναι η βάση της πρώτης αυτοψίας της Αστυνομίας. Το άπαν είναι η ταχύτητα, αν ήταν πάνω από το όριο είναι κακούργημα και ο κύριος τραγουδιστής θα κατηγορηθεί για κακουργηματική πράξη. Δεν υπήρξε επαφή με άλλο όχημα που παραβίασε το Stop για να δικαιολογείται η εκτροπή».

Μάλιστα όπως είπε, το τζιπ του τραγουδιστή ήταν σύγχρονο και αν είχε χαμηλή ταχύτατα θα είχε κόψει και ίσως να μην ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση.

«So what?» ήταν η ρήση του για το αν βρεθεί ή όχι αυτός που παραβίασε το Stop.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Όσα είπε ο πατέρας του τραγουδιστή

Και ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε σε πρωινή εκπομπή και είπε πως όλη η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!