GOSSIP

Ο Βασίλης Μπισπίκης έπαθε δύο εμφράγματα - Έκανε επέμβαση στεντ

Νεότερα στοιχεία για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο 46χρονος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό, αισθάνθηκε την περασμένη Δευτέρα έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Δέσποινα φοβήθηκαν και αμέσως η τραγουδίστρια τον πήγε από το σπίτι στη Βούλα στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της.

Αμέσως τον έβαλαν στο χειρουργείο και σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καλυτέρα στην υγεία του.

Η τραγουδίστρια θα βρεθεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και αύριο, Σάββατο, 9 Μαρτίου θα είναι κανονικά στο πόστο της, J2US, ενώ με βάση τα όσα είπε ρεπόρτερ στην εκπομπή της Καινούργιου λέγεται πως ο ηθοποιός θα παραμείνει στο νοσοκομείο σίγουρα μέχρι την προεσεχή Δευτέρα.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο την Πέμπτη (07/03), όπου όλα πήγαν καλά και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Εκείνοι που το γνώριζαν την περιπέτεια υγείας του ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου αλλά και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Στο νοσοκομείο είναι μόνο η Δέσποινα και με τους δικούς του ανθρώπους επικοινωνεί τηλεφωνικά.

Στο Πρωινό συνδέθηκαν ζωντανά με τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, η οποία ήταν έξω από το ιδιωτικό θεραπευτήριο, που νοσηλεύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με τις αποκλειστικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!